21/3/17

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Twitter

Όταν αποκλείετε κάποιον στο Twitter αυτόματα σταματά να σας ακολουθεί, δεν μπορείτε να ακολουθήσετε και πάλι ο ένας τον άλλον, τα tweets τους δεν θα εμφανίζονται στο Timeline σας, ακόμα κι αν σας έχει επισημάνει με το όνομα σας, δεν μπορείτε να δείτε τα tweets του, όταν είστε συνδεδεμένοι, δεν μπορείτε να στείλετε άμεσα μηνύματα, δεν μπορεί να σας επισημάνει σε μια φωτογραφία, δεν μπορείτε να δείτε τους ακόλουθους σας ή τα likes του, δεν μπορεί να σας προσθέσει σε μια λίστα. Να θυμάστε αυτά ισχύουν μόνο όταν το άτομο που έχετε αποκλείσει είναι συνδεδεμένος. Αν έχετε ένα δημόσιο λογαριασμό, θα εξακολουθεί να είναι σε θέση να βλέπει τα tweets και τις πληροφορίες σας, αν δεν έχετε εισέλθει.


Προς το παρόν το twitter, δεν έχει κάνει πολλά για να αποφευχθεί η παρενόχληση στο διαδίκτυο, αλλά συνεχίζοντας να αναφέρετε το πρόβλημα, τουλάχιστον θα τους υπενθυμίζετε την αδράνειά τους.

Σε ένα tweet από το χρήστη που θέλετε να αποκλείσετε, κάντε κλικ στο κάτω βέλος και στη συνέχεια από την drop down λίστα που θα εμφανιστεί κάντε κλικ στο Block @ όνομα χρήστη. Εναλλακτικά, μεταβείτε στο προφίλ του χρήστη που θέλετε να αποκλείσετε. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι δίπλα στο κουμπί following. Από το αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στο Block @ όνομα χρήστη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!