22/3/17

Πώς να αποκλείσετε κάποιον χρήστη στο Snapchat

Το Snapchat είναι μια εύκολη εφαρμογή και αν κάποιος σας παρενοχλεί στο Snapchat, εδώ θα σας δείξω πώς να τους εμποδίσετε να το κάνουν.








Όταν μπλοκάρουμε κάποιον στο snapchat τον αφαιρούμε από τη λίστα των φίλων μας επίσης βγαίνουμε και εμείς από την λίστα των φίλων του. Μπλοκάρουμε την αποστολή των snaps και των chats καθώς επίσης δεν μπορεί να δει ο συγκεκριμένος χρήστης το ιστορικό μας. Το μπλοκάρισμα αποτρέπει την εκ νέου προσθήκη σας ως φίλο.

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να μπλοκάρετε κάποιον στο Snapchat.

Αν το άτομο που θέλετε να αποκλείσετε σας έχει στείλει πρόσφατα ένα Snap, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα παρατεταμένο πάτημα στο όνομά τους στην οθόνη του Chat. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι και στη συνέχεια πιέστε Block. Θα ρωτηθείτε αν είστε σίγουροι για αυτή την ενέργεια και μετά πατήστε ξανά Block.
Αν το άτομο που θέλετε να αποκλείσετε δεν σας έστειλε ένα Snap πρόσφατα, μεταβείτε στην οθόνη Snap και σύρετε προς τα κάτω. Πατήστε στους φίλους σας και, στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα τον φίλο που θέλετε να αποκλείσετε. Για άλλη μια φορά, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι και στη συνέχεια πιέστε Block. Θα ρωτηθείτε αν είστε σίγουροι για αυτή την ενέργεια και μετά πατήστε ξανά Block.

Τέλος, για να εμποδίσετε κάποιον που σας έχει προσθέσει ως φίλο αλλά δεν έχετε απαντήσει στο αίτημα του, μεταβείτε στην οθόνη Snap και σύρετε προς τα κάτω. Αυτή τη φορά, πατήστε ποιος με έχει προσθέσει (ADDED me) και στη συνέχεια πατήστε παρατεταμένα το όνομα του ατόμου που θέλετε να αποκλείσετε. Πατήστε και πάλι το εικονίδιο με το γρανάζι και και στη συνέχεια πιέστε Block. Θα ρωτηθείτε αν είστε σίγουροι για αυτή την ενέργεια και μετά πατήστε ξανά Block.

Για να καταργήσετε τον αποκλεισμό κάποιου στο Snapchat, σύρετε προς τα κάτω στην οθόνη του Snap και πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να μεταβείτε στο Λογαριασμό σας - Ενέργειες και επιλέξτε Αποκλεισμένοι. Πατήστε το X δίπλα στο όνομα του ατόμου για να το ξεμπλοκάρετε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!