28/11/16

Πώς να αλλάξετε τους ήχους στα Windows 10

Πριν από τα Windows 10 είχαμε την ελευθερία να αλλάζουμε τους ήχους κατά την αποσύνδεση αλλά και κατά την σύνδεση στα Windows. Για κάποιο λόγο, η Microsoft τροποποίησε αυτή την διαδικασία στα Windows 10. Εδώ είναι ο τρόπος που θα σας δείξω πώς να παρακάμψετε αυτή την διαδικασία.


Εκτός από τους παραπάνω ήχους μπορείτε να αλλάξετε και τους ήχους όταν πατάτε τα πλήκτρα Caps Lock σας, Scroll Lock και Num Lock.  Δείτε πώς στο παρακάτω άρθρο (http://pcmagazino.blogspot.gr/2016/05/windows-caps-lock-num-lock-scroll-lock.html)
Ανοίξτε τον Επεξεργαστή Μητρώου από την Έναρξη και πληκτρολογώντας regedit αφού πρώτα κάνετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του υπολογιστή σας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά και πατήστε το πλήκτρο Enter. Στον Επεξεργαστή μητρώου, χρησιμοποιήστε την αριστερή πλαϊνή μπάρα για να περιηγηθείτε στο ακόλουθο κλειδί:
HKEY_CURRENT_USER\AppEvents\EventLabels
Θα πάμε στο System Exit για να αλλάξουμε τον ήχο του κλεισίματος των Windows. Στη δεξιά πλευρά, κάντε διπλό κλικ στην τιμή ExcludeFromCPL. Σημειώστε ότι από προεπιλογή, η τιμή είναι 1, αλλάξτε την τιμή σε 0 και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK. Στη συνέχεια, θα πάμε στο EventLabels: WindowsLogoff και WindowsLogon και θα αλλάξουμε και εκεί τις τιμές από 1 σε 0. 
Δεν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση των Windows. Μπορείτε να πάτε και να ελέγξετε τις αλλαγές σας αμέσως. Ανοίξτε το Sound Control Panel app κάνοντας δεξί κλικ στο εικονίδιο του ηχείου στην περιοχή ειδοποιήσεων σας και επιλέγοντας Ήχοι. Θα πρέπει τώρα να δείτε τους νέους ήχους (Exit Windows κ.α.) και μπορείτε να ορίσετε νέους ήχους σε αυτό το πάνελ. Αν, για οποιοδήποτε λόγο, θέλετε να αποκρύψετε αυτές τις ενέργειες από τον Πίνακα Ελέγχου και πάλι, επιστρέψτε στον Επεξεργαστή μητρώου και αλλάξτε κάθε μία από αυτές τις τιμές ExcludeFromCPL από 0 πίσω σε 1.
Εάν δεν θέλετε να μπλέξετε με το registry κατεβάστε και αποσυμπιέστε το πρόγραμμα Registry HacksΣτο εσωτερικό, θα βρείτε τρεις φακέλους που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε και να επαναφέρετε τους ήχους του συστήματος σας. Όταν έχετε εγκαταστήσει τους ήχους που θέλετε, οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν αμέσως. Δεν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση των Windows.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!