9/11/16

Πώς να προσθέσετε ένα λογαριασμό e-mail που δεν ανήκει στην Google, στο Gmail του Android σας

Πολλά χρόνια πριν, η Google συμπεριλάμβανε μια εφαρμογή (για μη-Gmail λογαριασμούς) στο Android. Αν και πολλοί κατασκευαστές εξακολουθούν να περιλαμβάνουν αυτόνομες εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Gmail τώρα λειτουργεί με κάθε είδους λογαριασμό email τρίτων που υποστηρίζει τα πρωτόκολλα IMAP, έτσι ώστε να μπορεί να χειριστεί όλα τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία σας από ένα email.


Για να προσθέσετε ένα λογαριασμό email στην εφαρμογή Gmail, σύρετε από την αριστερή πλευρά της οθόνης στο Gmail, ανοίγοντας το μενού (συνήθως σε πολλές συσκευές είναι οι τρεις οριζόντιες παράλληλες γραμμές. Έπειτα πιέστε πιέστε το όνομά σας ή την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο θα ανοίξει το drop down μενού για να προσθέσετε και να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας. Πατήστε το κουμπί «Προσθήκη λογαριασμού».

Η επόμενη οθόνη θα σας δώσει μια λίστα επιλογών όπως το: Google, το Outlook, το Hotmail, Live, Yahoo. Απλά επιλέξτε αυτό που θέλετε να προσθέσετε. Προσοχή θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τη συχνότητα συγχρονισμού, και το ονοματεπώνυμο σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!