17/11/16

Πώς να μετατρέψετε αρχεία PDF και εικόνες σε Έγγραφα Google

Γνωρίζετε πιθανώς ότι μπορείτε να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε έγγραφα με την βοήθεια των εγγράφων της Google, αλλά μπορείτε να επεξεργαστείτε περισσότερο από απλά αρχεία .doc. Το Google Drive δίνει την δυνατότητα να μετατρέψετε αρχεία PDF και εικόνες του κειμένου σε επεξεργάσιμα αρχεία μέσω των εγγράφων Google. 







Στο παράδειγμά μας, θα μετατρέψουμε ένα αρχείο PDF σε επεξεργάσιμο κείμενο. Πρώτα, ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Google Drive. Στη συνέχεια, σύρετε το αρχείο PDF που θέλετε να μετατρέψετε στο λογαριασμό σας στο Google Drive στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.
Ένα πλαίσιο διαλόγου εμφανίζει την πρόοδο του upload και όταν η αποστολή είναι πλήρης, κάντε κλικ στο "Χ" στο πλαίσιο διαλόγου για να το κλείσετε. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο PDF στον κατάλογο αρχείων και επιλέξτε Άνοιγμα με το Google Docs. Το αρχείο PDF μετατρέπεται σε ένα έγγραφο Google όπου το κείμενο πλέον μπορεί να επεξεργαστεί.

Παρατηρήστε ότι η έκδοση των Εγγράφων Google του αρχείου εξακολουθεί να έχει την επέκταση .pdf σε αυτό, έτσι ώστε τα αρχεία να έχουν το ίδιο όνομα στη λίστα. Ωστόσο, το αρχείο στα Έγγραφα Google έχει μια διαφορετική εικόνα από το αρχείο PDF. Στη συνέχεια μπορείτε να μετατρέψετε το έγγραφο της Google σε ένα αρχείο του Microsoft Word που μπορείτε να κατεβάσετε ή να συνεχίσετε να εργάζεστε online στο λογαριασμό σας στο Google Drive.
Μπορείτε να μετατρέψετε ένα αρχείο εικόνας που περιέχει το κείμενο με τον ίδιο τρόπο. Θα καταλήξετε με ένα αρχείο του Google Docs που περιέχει την εικόνα στην αρχή, ακολουθούμενο από το κείμενο που εξάγεται από την εικόνα σε επεξεργάσιμη μορφή. Τα αποτελέσματα των μετατροπών από αρχεία εικόνων γενικά δεν είναι τόσο καλά όσο τα αρχεία PDF.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!