21/11/16

Πώς να τοποθετήσετε ένα προσωρινό Facebook προφίλ

Τοποθετώντας μια προσωρινή εικόνα προφίλ στο Facebook, δεν έχετε πλέον να θυμάστε να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας, αυτό φυσικά ισχύει για όσους παίζουν με την εικόνα του προφίλ τους κάθε λίγο και λιγάκι.







Αρχικά, θα πρέπει να αλλάξετε χειροκίνητα την εικόνα του προφίλ σας για τέτοιους σκοπούς, είτε φορτώνοντας τη δική σας φωτογραφία ή χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή στο Facebook. Με τη λειτουργία προσωρινής εικόνας προφίλ, ωστόσο, μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε το προφίλ σας μέσα σε μια ώρα. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να ρυθμίσετε μια προσωρινή εικόνα προφίλ.

Για να ορίσετε μια προσωρινή εικόνα προφίλ, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook και αναζητήστε το σύνδεσμο «Ενημέρωση εικόνας προφίλ», ο οποίος βρίσκεται πάνω στην φωτογραφίας σας αν τοποθετήσετε το ποντίκι σας επάνω της. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε φωτογραφία, μπορείτε να φορτώσετε μια νέα φωτογραφία, μια φωτογραφία από την κάμερα σας, ή να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία που ανεβάσατε παλιότερα.
Στο παράδειγμα μας όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα έχουμε φορτώσει μια φωτογραφία και ευχόμαστε «Καλό Μήνα». Θα παρατηρήσετε στην κάτω αριστερή γωνία υπάρχει μια επιλογή «Να οριστεί ως προσωρινή». πατώντας αυτή την επιλογή μας βγάζει πέντε επιλογές 1 ώρα, 1 ημέρα, 1 εβδομάδα, ποτέ και προσαρμογή.
Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις ή να ορίσετε μια προσαρμοσμένη ημερομηνία μεταξύ της σημερινής ημέρας και μέχρι τις 31/12/2299 στις 11:59 μμ. Μπορείτε να προσθέσετε μια επικάλυψη ως πλαίσιο στη φωτογραφία του προφίλ σας για να δείξετε την υποστήριξή σας για έναν κοινωνικό σκοπό ή την αγαπημένη ομάδα σας, ή να προσθέσετε κείμενο ή ακόμη και αυτοκόλλητα.

Ακριβώς όπως και με τη συνολική αλλαγή του προφίλ της εικόνας σας, αλλά και ότι άλλες αλλαγές κάνετε, αυτές θα λήξουν κατά την ημερομηνία που ορίσατε στην αρχή και η φωτογραφία του προφίλ σας θα επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!