24/11/16

Πώς να εξαφανίσετε στο Facebook πριν πόση ώρα είχατε μπει

Κατόπιν πολλών ερωτημάτων και αιτήσεων στο email σας παρουσιάζω με περηφάνια το παρακάτω τρικ που θα σας γλυτώσει από πολλές παρεξηγήσεις. Όλοι έχουμε προσέξει τους φίλους μας στο chat που δίπλα από το όνομα τους και την φωτογραφία τους λέει π.χ 10 λεπτά, 2 ώρες κ.τ.λ. Αυτή η ώρα δείχνει το πόση ώρα έχετε να μπείτε στο Facebook. Ακόμα να είστε και offline! Αυτό βέβαια ισχύει για όλους μας.


Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και όταν απλά θέλουμε να τσεκάρουμε το Facebook από το κινητό μας ή τον υπολογιστή μας και να δούμε άμα έχουμε κάποια νέα ειδοποίηση, μήνυμα κ.τ.λ και όχι για να ξέρουν όλοι οι φίλοι μας το πότε μπήκαμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το απενεργοποιήσετε από τον υπολογιστή σας ή από το smartphone σας.

Συνδεθείτε στο Facebook σας, πατήστε στο βελάκι πάνω δεξιά και έπειτα Ρυθμίσεις. Από εκεί πηγαίνουμε αριστερά στις Εφαρμογές και πατάμε την επεξεργασία στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι όπως φαίνεται και στις παρακάτω εικόνες.


Έπειτα ξετσεκάρουμε την επιλογή «Η δραστηριότητά μου σε εφαρμογές» και κάνουμε αποθήκευση. Τα ίδια ακριβώς βήματα ακολουθούμε και στα κινητά μας τηλέφωνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!