7/11/16

Πώς να μεταφέρετε τα μηνύματα SMS από ένα τηλέφωνο Android σε άλλο

Με την αγορά ενός νέου τηλεφώνου η διαδικασία της μεταφοράς των επαφών αλλά και των μηνυμάτων είναι αρκετά επίπονη και χρονοβόρα. Μπορεί να χάσετε όλα όσα είχατε στο παλιό σας τηλέφωνο. Ενώ μερικά πράγματα όπως οι φωτογραφίες, για παράδειγμα, αυτόματα έρχονται στην νέα συσκευή μέσω του λογαριασμού σας Google, άλλα τα μηνύματα σας, δεν το κάνουν αυτόματα με το συγχρονισμό.


Μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα και γρήγορα όλα τα μηνύματα σας σε ένα νέο τηλέφωνο με μια εφαρμογή που ονομάζεται SMS Backup & Restore. (μπορείτε να το κατεβάσετε από τον σύνδεσμο). Το πρώτο πράγμα που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και στα δύο τηλέφωνα, και βεβαιωθείτε ότι κάθε ένα από αυτά βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. 

Ανοίξτε την εφαρμογή και στα δύο τηλέφωνα. Από την κύρια οθόνη, πατήστε το κουμπί Μεταφορά. Ένα νέο παράθυρο θα ανοίξει με τις λεπτομέρειες για το πώς θα γίνει η μεταφορά, με λίγα λόγια, στέλνει τις πληροφορίες μέσω Wi-Fi. Επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή σε κάθε τηλέφωνο δηλαδή αποστολή από το ένα τηλέφωνο στην νέα σας συσκευή.
Αμέσως οι συσκευές θα αρχίσουν να ψάχνουν η μία την άλλη και μόλις αλληλοβρεθούν οι συσκευές θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο το οποίο θα ζητάει την αποδοχή των δυο συσκευών. Αφού επιτευχθεί η σύνδεση των δύο τηλεφώνων το πρόγραμμα θα σας δώσει μερικές επιλογές όπως: μεταφορά μηνυμάτων και αρχεία καταγραφής κλήσεων ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας. Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το SMS Backup & Restore πριν, τότε δεν θα πρέπει να υπάρχει ένα αντίγραφο ασφαλείας.

Η διαδικασία της μεταφοράς δεν είναι χρονοβόρα. Αφού τελειώσει η μεταφορά, θα λάβετε μια ειδοποίηση σχετικά με τον περιορισμό στο Android ξεκινώντας με την έκδοση KitKat που επιτρέπει μόνο την προεπιλεγμένη εφαρμογή SMS για την αποκατάσταση των μηνυμάτων. Έτσι, θα πρέπει να ορίσετε το SMS Backup & Restore ως προεπιλογή, τουλάχιστον έως ότου η μεταφορά ολοκληρωθεί. Πατήστε OK στο μήνυμα που θα εμφανιστεί.
Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Ναι για να κάνει την εφαρμογή SMS Backup & Restore default. Αφού τελειώσετε, μπορείτε να την αλλάξετε. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα λάβετε μια ειδοποίηση με όλες τις λεπτομέρειες της μεταφοράς (πόσα μηνύματα και κλήσεις μεταφέρθηκαν. Μην ξεχάσετε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή στα παραπάνω βήματα του SMS Backup & Restore και να μεταβείτε στην προεπιλογή μενού του Android και να χρησιμοποιήσετε την κανονική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!