3/11/16

Ποια η διαφορά μεταξύ της αναστολής λειτουργίας και της αδρανοποίησης στα Windows Μέρος 2ο



Τα Windows παρέχουν πολλές επιλογές για την διατήρηση της ενέργειας τους όταν δεν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας. Αυτές οι επιλογές περιλαμβάνουν την αναστολή λειτουργίας, την αδρανοποίηση, και αυτές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες εάν έχετε ένα φορητό υπολογιστή. Πάμε να δούμε ποια είναι η διαφορά μεταξύ τους.


Πώς να ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας από την κατάσταση νάρκης ή αδρανοποίησης

Οι περισσότεροι υπολογιστές μπορούν να ενεργοποιηθούν πατώντας το κουμπί λειτουργίας. Ωστόσο, κάθε υπολογιστής έχει τις ιδιορρυθμίες του. Ίσως χρειαστεί να πατήσετε ένα πλήκτρο στο πληκτρολόγιο, ή κάντε κλικ σε ένα κουμπί του ποντικιού ή σηκώστε το καπάκι του φορητού υπολογιστή. 

Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το Hybrid sleep, ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου. Για να το κάνετε αυτό στα Windows 10, κάντε κλικ στο εικονίδιο Αναζήτηση στον πίνακα ελέγχου Taskbar, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο Control Panel στα αποτελέσματα αναζήτησης. Στα Windows 7, επιλέξτε Control Panel στο μενού Έναρξη και μετά κάντε κλικ στο Σύστημα και Ασφάλεια.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επιλογές ενέργειας και επιλέξτε αλλαγή ρυθμίσεων σχεδίου στα δεξιά του επιλεγμένου σχεδίου παροχής ενέργειας (είτε Εξισορρόπηση ή Εξοικονόμηση ενέργειας). Στη σελίδα προηγμένες ρυθμίσεις ισχύος πατήστε αλλαγή. Εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε διάφορες αλλαγές και μην ξεχάσετε να πατήσετε το save όταν ολοκληρώσετε όλες τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!