28/11/16

Πώς να αλλάξετε το μέγεθος και το χρώμα του δείκτη του ποντικιού σας στα Windows

Αν έχετε αναρωτηθεί πάρα πολλές φορές πώς μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος και το χρώμα του δείκτη του ποντικιού σας στα Windows σας έχω την απάντηση στο παρακάτω άρθρο. 





Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε τις Ρυθμίσεις του PC σας ή από τον πίνακα ελέγχου, για να αλλάξετε το μέγεθος του δείκτη του ποντικιού και το χρώμα. Η μέθοδος με τις ρυθμίσεις του PC μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα Windows 10 και 8, ενώ η μέθοδος με τον πίνακα ελέγχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα Windows 10, 8, και 7.
Χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του PC στα Windows 8 και 10
Ανοίξτε τις ρυθμίσεις του PC κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις στο μενού Έναρξη. Είναι το εικονίδιο που βρίσκεται στην κάτω αριστερή γωνία (αυτό που έχει το σχήμα γραναζιού).

Στο παράθυρο διαλόγου που θα ανοίξει, κάντε κλικ στο Ευκολία πρόσβασης (Ease of access).

Κάντε κλικ στο Ποντίκι στη λίστα των επιλογών στα αριστερά.

Υπάρχουν τρία διαφορετικά μεγέθη που μπορείτε να διαλέξετε για το δείκτη του ποντικιού σας. Κάντε κλικ σε ένα από αυτά για να το επιλέξετε. Το μέγεθος του ποντικιού σας αλλάζει αμέσως. Το προεπιλεγμένο χρώμα του δείκτη του ποντικιού σας είναι λευκό. Μπορείτε να επιλέξετε μαύρο ή διάφορα χρώματα (δεξιά). Η επιλογή με τα διάφορα χρώματα αλλάζει το χρώμα του δείκτη του ποντικιού, ανάλογα με το χρώμα του φόντου έτσι θα ξεχωρίζουν ανεξάρτητα από το πού είναι.
Χρησιμοποιώντας τον Πίνακα Ελέγχου των Windows 7, 8, και 10
Για να αλλάξετε το μέγεθος του δείκτη του ποντικιού, χρησιμοποιώντας τον Πίνακα Ελέγχου των Windows 7, 8, ή 10, ψάξτε για τον πίνακα ελέγχου είτε από το μενού Έναρξη ή στην οθόνη Έναρξη και κάντε κλικ στον Πίνακα Ελέγχου.

Στο παράθυρο Πίνακα Ελέγχου, κάντε κλικ στο Διευκόλυνση πρόσβασης.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το Κέντρο διευκόλυνσης πρόσβασης, κάντε κλικ στο αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του ποντικιού σας. Επιλέξτε μία επιλογή για το μέγεθος και το χρώμα που θέλετε για το δείκτη του ποντικιού στο παράθυρο. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!