3/11/16

Πώς να μπλοκάρεται ένα χρήστη στο Instagram

Στα Κοινωνικά Δίκτυα όπως για παράδειγμα στο Instagram, είναι πιθανόν να υπάρξουν ενοχλητικοί χρήστες οι οποίοι να μας βρίζουν, να στέλνουν συνεχώς προσωπικά μηνύματα και σχόλια, κλπ. Ευτυχώς όμως υπάρχει λειτουργία «μπλοκαρίσματος» (ή αλλιώς «αποκλεισμού»), η οποία είναι διαθέσιμη μέσω υπολογιστή και κινητών συσκευών.






Ένας μπλοκαρισμένος χρήστης δε μπορεί να αναζητήσει το προφίλ σας, να σας στείλει προσωπικό μήνυμα και να δει τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας. Επίσης μπορεί να αναφέρει (με @) το username σας, εφόσον το γνωρίζει. Να ξέρετε ότι ο χρήστης που μπλοκάρεται δεν ειδοποιείται γι' αυτό. Τα σχόλια και likes που έχετε δεχτεί από χρήστες πριν τους μπλοκάρετε, δεν διαγράφονται αυτόματα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας, αλλά χειροκίνητα μπορείτε να τα διαγράψετε εσείς. Ένας μπλοκαρισμένος χρήστης μπορεί κανονικά να δει σχόλια και likes που κάνετε σε χρήστες που και εκείνος ακολουθεί ή σε δημόσια προφίλ. Εσείς μπορείτε κανονικά να βλέπετε το προφίλ του χρήστη που έχετε μπλοκάρει, δε μπορείτε όμως να αφήσετε σχόλια και να κάνετε likes στο περιεχόμενο του. Στην περίπτωση που έχετε δημόσιο προφίλ, τότε κάποιος μπλοκαρισμένος χρήστης μπορεί να αποσυνδεθεί από το προφίλ του, να επισκεφθεί το προφίλ σας και να δει τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας χωρίς σύνδεση. Προσοχή λοιπόν σε όλα τα παραπάνω.
Για τις κινητές συσκευές επισκεφθείτε το προφίλ του χρήστη που θέλετε να μπλοκάρετε και πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κάθετες τελείες το οποίο λογικά βρίσκεται πάνω και δεξιά. Στο μενού που θα εμφανιστεί, πατήστε την επιλογή «Μπλοκάρισμα». Ακριβώς τα ίδια βήματα εφαρμόζουμε όταν θέλουμε να ξεμπλοκάρουμε τον ίδιο χρήστη.

Στην περίπτωση που δε θυμάστε ή δε βρίσκετε το προφίλ του μπλοκαρισμένου χρήστη, τότε επισκεφθείτε τη σελίδα του προφίλ σας. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κάθετες τελείες το οποίο λογικά βρίσκεται πάνω και δεξιά. Στο μενού που θα εμφανιστεί, πατήστε την επιλογή «Μπλοκαρισμένοι χρήστες», βρείτε το προφίλ του χρήστη που σας ενδιαφέρει και πατήστε πάνω του για να επισκεφθείτε το προφίλ του. Έπειτα ακολουθήστε τη διαδικασία παραπάνω για ξεμπλοκάρισμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!