8/11/16

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο YouTube

Γνωρίζατε ότι κάθε αναζήτηση που πραγματοποιείτε στο YouTube, εφ’ όσον είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας, καταγράφεται; Το ιστορικό αναζήτησης στο YouTube μπορεί να είναι χρήσιμο, για παράδειγμα, όταν πληκτρολογούμε μία αναζήτηση που έχουμε κάνει στο παρελθόν συμπληρώνοντας αυτόματα το πεδίο.


Ωστόσο αποκαλύπτει τις αναζητήσεις που έχουμε πραγματοποιήσει όταν είμαστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό μας και αυτό ίσως να μας «εκθέτει» ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που ο υπολογιστής χρησιμοποιείται και από άλλα άτομα. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα της παύσης της καταγραφής του ιστορικού. Το YouTube μας δίνει τη δυνατότητα να διαγράψουμε μεμονωμένες αναζητήσεις ή ολόκληρο το ιστορικό αναζήτησης που έχουμε πραγματοποιήσει όταν είμαστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό μας. 
Αφού συνδεθείτε στον YouTube λογαριασμό σας, μεταβείτε στην αρχική σελίδα και πατήστε στο εικονίδιο (μενού) που βρίσκεται πάνω αριστερά για να εμφανίσετε το κεντρικό μενού. Εδώ, πατήστε στην επιλογή Ιστορικό (History) και έπειτα στην επιλογή Ιστορικό αναζήτησης (Search history). Όπως θα δείτε, παρακάτω εμφανίζεται η λίστα με όλες τις αναζητήσεις που έχετε πραγματοποιήσει όταν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας. Για να διαγράψετε μία συγκεκριμένη αναζήτηση, πατήστε απλά στο (Χ) που βρίσκεται τέρμα δεξιά. Για να διαγράψετε ολόκληρο το ιστορικό αναζήτησης στο YouTube από την αρχή έως σήμερα, πατήστε στο κουμπί Εκκαθάριση ολόκληρου του ιστορικού παρακολούθησης.
Ακριβώς δίπλα στο κουμπί Εκκαθάριση ολόκληρου του ιστορικού παρακολούθησης, βρίσκεται το κουμπί Παύση καταγραφής ιστορικού παρακολούθησης. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την αναζήτηση στο YouTube και να γνωρίζετε ότι οι αναζητήσεις που πληκτρολογείτε δεν αποθηκεύονται πλέον στο ιστορικό αναζήτησης. Για να επαναφέρετε το ιστορικό αναζήτησης σε λειτουργία, πατήστε στο κουμπί Συνέχιση ιστορικού παρακολούθησης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!