17/11/16

Πώς να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή Android ως δεύτερη οθόνη για το PC ή το Mac σας

Δεν είναι μυστικό ότι οι δύο οθόνες μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητά σας, αλλά δεν χρειάζεται ένα ζευγάρι οθονών όλη την ώρα. Αν βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου μια δεύτερη οθόνη θα μπορούσε να είναι επωφελής, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τη συσκευή σας Android σε δεύτερη οθόνη, είτε αυτή είναι ένα απλό tablet, ή μια συσκευή τηλεφώνου.






Εκτός από τον υπολογιστή μας και μια συσκευή Android, θα χρειαστούμε και το πρόγραμμα iDisplay από το Play Store. Θα πρέπει να εγκαταστήσουμε το iDisplay στο tablet και τον υπολογιστή μας. Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση θα πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση τον υπολογιστή σας. Συνδέστε το tablet σας στον υπολογιστή σας και αυτό με την σειρά του θα αρχίσει να ψάχνει το iDisplay. Το iDisplay λειτουργεί με Wi-Fi ή / και USB. Μόλις το iDisplay βρει τον υπολογιστή που θέλετε να συνδεθείτε, απλά πατήστε το εμφανιζόμενο μήνυμα "Να επιτρέπεται πάντα". Μην τρομάζετε εάν η οθόνη σας θα τρεμοπαίζει, και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η συσκευή Android θα εμφανίσει την οθόνη του υπολογιστή σας.
Η αποσύνδεση της οθόνης είναι εξίσου εύκολη όσο και η σύνδεσή της. Κατ 'αρχάς, πατήστε το πράσινο κουμπί στην κάτω δεξιά γωνία και αυτό θα ανοίξει το μενού στην αριστερή πλευρά, όπου μπορείτε να επιλέξετε "Αποσύνδεση". Μόλις το πατήσετε η οθόνη του υπολογιστή σας θα τρεμοπαίζει και πάλι, και όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό. Υπάρχουν, επίσης, και άλλες χρήσιμες επιλογές σε αυτό το μενού, όπως και η δυνατότητα να δείξει το πληκτρολόγιο επί της οθόνης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!