7/12/16

Πώς να σταματήσετε το ποντίκι σας από το να ανοίγει αυτόματα τα Windows

Πολλές φορές βάζουμε σε αναστολή λειτουργίας τον υπολογιστή μας για να μπορούμε άμεσα και γρήγορα να τον επαναφέρουμε και να συνεχίσουμε την εργασία μας. Όμως μια μικρή πρόσκρουση στο γραφείο σας είναι αρκετή για να τον βγάλει από την αναστολή λειτουργίας να τον «ξυπνήσει» δηλαδή. Είναι πολύ πιθανό αυτό να συμβαίνει από το κούνημα του ποντικιού σας. Εδώ θα σας δείξω πώς να το αποτρέψετε αυτό.


Από προεπιλογή, μετακινώντας το ποντίκι σας είναι ένας από τους λόγους που το PC σας «ξυπνά» από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό μπορεί να προκληθεί είτε από μια πρόσκρουση στο γραφείο σας ή ακόμα και από ένα κούνημα του πατώματος όπου βρίσκεται ο υπολογιστής σας. Ευτυχώς είναι εύκολο να απενεργοποιήσετε αυτήν τη συμπεριφορά και απλά να «ξυπνήσει» το PC σας όταν χτυπάτε ένα πλήκτρο στο πληκτρολόγιό σας αντ 'αυτού.

Πληκτρολογήστε στην έναρξη την λέξη mouse, και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή για να ανοίξετε την εφαρμογή από τον πίνακα ελέγχου.

Στο παράθυρο Ιδιότητες ποντικιού, μεταβείτε στην καρτέλα Υλικό.
Επιλέξτε το ποντίκι που θέλετε να ελέγξετε από τη λίστα και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί «Ιδιότητες». Θα δείτε περισσότερα από ένα ποντίκι που αναφέρονται σε κάποια συστήματα, ας πούμε, ένα φορητό υπολογιστή που διαθέτει ένα touchpad και ένα εξωτερικό ποντίκι οπότε φροντίστε να επιλέξετε αυτό που θέλετε να απενεργοποιήσετε.
Στο παράθυρο ιδιοτήτων του ποντικιού, κάντε κλικ στο κουμπί «Αλλαγή ρυθμίσεων» ή «Διαχείριση ενέργειας». Μεταβείτε στην καρτέλα Διαχείριση ενέργειας και να απενεργοποιήσετε το «Να επιτρέπεται η απενεργοποίηση του υπολογιστή από αυτήν την συσκευή».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!