26/4/19

Πώς να ανακτήσετε τον ξεχασμένο κωδικό σας στο LinkedIn

Εάν δεν έχετε γραπτώς τους κωδικούς σας πρόσβασης, τότε αυτοί μπορεί να ξεχαστούν και η ανάκτηση τους να είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση. Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης του LinkedIn, τότε μπορείτε να τον ανακτήσετε σε μόνο μερικά λεπτά.





Προχωρήστε στον ιστότοπο του LinkedIn και στη συνέχεια, κάντε κλικ στον σύνδεσμο Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης που βρίσκεται δίπλα στο κουμπί ΣύνδεσηΣτη συνέχεια, πληκτρολογήστε είτε τον αριθμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή του λογαριασμού σας.

Το LinkedIn θα σας στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασις σας. Εάν επιλέξετε να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, θα λάβετε ένα μήνυμα SMS που περιέχει ένα PIN που θα χρειαστεί να εισάγετε πριν επαναλάβετε τον κωδικό πρόσβασις σας στην επόμενη σελίδα.

Στο email που σας έστειλε, κάντε κλικ στον σύνδεσμο που παρέχεται. Εάν ο σύνδεσμος δεν λειτουργεί, αντιγράψτε και επικολλήστε την διεύθυνση URL στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης.
Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο φορτώνει μια νέα σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησης που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας (βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ισχυρό κωδικό πρόσβασης). Αφού πληκτρολογήσετε και επιβεβαιώσετε τον νέο κωδικό πρόσβασις σας, κάντε κλικ στην επιλογή Υποβολή για να ολοκληρωθεί.

Εάν αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασις σας επειδή υποψιάζεστε ότι ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί, επιλέξτε το πλαίσιο Απαιτούνται όλες οι συσκευές για να συνδεθείτε με νέο κωδικό πρόσβασης κάτω από τα πεδία κωδικών πρόσβασης. Τώρα μπορείτε να μεταβείτε στην αρχική σας σελίδα LinkedIn, να προσθέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου (αν δεν το έχετε ήδη) ή να δείτε όλες τις ενεργές περιόδους σύνδεσης στον λογαριασμό σας στο LinkedIn στον οποίο είστε συνδεδεμένοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!