14/10/17

Πώς να ανακτήσετε τον ξεχασμένο κωδικό σας Gmail

Ως μία από τις πρώτες υπηρεσίες της, το Gmail παραμένει ο ακρογωνιαίος λίθος της online παρουσίας της Google. Τι γίνετε όμως όταν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης σας στο Gmail ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω, ώστε να επαναφέρω το κωδικό μου.





Μεταβείτε στη σελίδα σύνδεσης του Gmail και κάντε κλικ στον σύνδεσμο «Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης» κάτω από το user name σας. Εισάγετε τον τελευταίο κωδικό που θυμάστε. Αν δεν τον θυμάστε, κάντε κλικ στην επιλογή «Δοκιμάστε μια διαφορετική ερώτηση». Εισαγάγετε τη δευτερεύουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε κατά τη ρύθμιση του λογαριασμού σας Gmail για να λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επαναφοράς κωδικού πρόσβασης. Το Gmail έχει μερικούς διαφορετικούς τρόπους για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας και να ανακτήσετε (ή να επαναφέρετε) τον κωδικό πρόσβασης σας. Ευτυχώς, όλα βρίσκονται σε ένα ωραίο οδηγό που το Gmail θα σας οδηγήσει βήμα προς βήμα.
Κάνοντας και ακολουθώντας τα ίδια βήματα όπως παραπάνω το Gmail θα σας στείλει έναν σύνδεσμο στον δευτερεύοντα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (ο οποίος δεν χρειάζεται να είναι Gmail), με έναν 6ψήφιο κωδικό που θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης και να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Ελέγξτε την αλληλογραφία σας σε αυτόν τον δευτερεύοντα λογαριασμό για να δείτε τον κωδικό και, στη συνέχεια, εισάγετε το για να ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό σας. 

Αφού ορίσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης, η Google θα σας ζητήσει να ελέγξετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας που σχετίζονται με το λογαριασμό σας στο Gmail. Συνιστάται ιδιαίτερα να προσθέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου και ένα τρέχον αντίγραφο ασφαλείας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν δεν τα έχετε ήδη συσχετίσει με το λογαριασμό σας. Θα επιτρέψουν την εύκολη αποκατάσταση μέσω ενός 6ψήφιου νούμερου που παραδίδεται με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με μήνυμα κειμένου στο κινητό σας τηλέφωνο.
Αν και το Gmail παλαιότερα υποστήριζε ερωτήσεις ασφαλείας, δεν σας επιτρέπει πλέον να προσθέσετε νέες, αλλά μόνο να διαγράψετε την πρόσβαση στις παλιές. Πρόκειται για ένα μέτρο που τίθεται σε εφαρμογή, διότι τα ζητήματα ασφάλειας υποφέρουν από την παροχή πραγματικής ασφάλειας. Αφού εισέλθετε στον λογαριασμό σας στο Gmail, κατευθυνθείτε στη σελίδα Ρυθμίσεις Λογαριασμού Google, κάνοντας κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.

Στη σελίδα αυτή, κάντε κλικ στην επιλογή «Σύνδεση στο Google» στο «My account». Επιλέγοντας την επιλογή αυτή μπορείτε να δείτε ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες με τον λογαριασμό σας, το τηλέφωνο ανάκτησης και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία.

8 σχόλια:

  1. Ξεχασα τον κωδικο προσβασης στο gmail

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το email λέγεται kirilovastefaniq@gmail.com και έχω ξεχάσει τον κοδικο πρόσβασης μήπως μπωρει τε να με βοηθήσετε

      Διαγραφή
    2. Πατήστε στο πλαίσιο που λέει «Ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης», αν το έχετε συνδέσει με το τηλέφωνο σας ή με ένα άλλο email τότε θα σας έρθει ένας προσωρινός κωδικός στο τηλέφωνο σας ή στο άλλο σας email


      Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη

      Η ομάδα υποστήριξης
      www.pcmagazino.gr

      Διαγραφή
  2. ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα ώς έχουν και αν δεν τα καταφέρετε, θα σας ανεβάσω ένα νέο οδηγό για το κινητό σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέχασα τον κωδικό προσβασης αλλά δεν έχω προσβαση σε κινητό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με ένα πολύ παλιό email μου στο οποίο έχω κάποια ξεχασμένα αρχεία και τα χρειάζομαι. Το θέμα είναι πως δεν θυμάμαι τον κωδικό του email. Μου λέει να εισάγω τον τελευταίο κωδικό (επίσης δεν θυμάμαι) και στην διαφορετική επιλογή μου κάνει μια άκυρη ερώτηση που σίγουρα δεν είχα επιλέξει.. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω 😫

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!