15/6/16

Τι είναι η Microsoft Visual C ++ και γιατί υπάρχουν τόσες πολλές εκδόσεις στο PC μου

Εάν έχετε μεταβεί ποτέ στην λίστα των εγκατεστημένων προγραμμάτων στα Windows, θα αναρωτιέστε γιατί υπάρχουν τόσες πολλές εκδόσεις της Microsoft Visual C ++ και είναι εγκατεστημένες στον υπολογιστή σας. Πάμε λοιπόν να λύσουμε το ερώτημα αυτό.


Η Microsoft Visual C ++ είναι ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης (IDE) που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία εφαρμογών των Windows σε γλώσσες προγραμματισμού C ++ / CLI. Ήταν αρχικά ένα αυτόνομο προϊόν, αλλά τώρα περιλαμβάνεται ως τμήμα του Microsoft Visual Studio. Προσφέρει στους προγραμματιστές διάφορες δυνατότητες όπως να γράψουν, να επεξεργαστούν, να δοκιμάσουν και να διορθώσουν τον κώδικα τους. Το περιβάλλον προγραμματισμού περιλαμβάνει πρόσβαση σε πολλές κοινόχρηστες βιβλιοθήκες κώδικα, οι οποίες επιτρέπουν στους προγραμματιστές να αναπτύξουν τον κώδικα τους και έτσι δεν χρειάζεται να τον γράψουν από το μηδέν.
Οι ειδικές εκδόσεις που εγκαθίστανται εξαρτάται από το ποια έκδοση των Windows χρησιμοποιείτε. Επίσης εξαρτάται αν χρησιμοποιείται έκδοση 32-bit των Windows ή εκδόσεις 64-bit. Τυχόν πρόσθετες εκδόσεις του Visual C ++ που βλέπετε στο σύστημά σας έχουν εγκατασταθεί μαζί με κάποιο πρόγραμμα που απαιτείται. Είναι επίσης πιθανό να δείτε ότι πολλές εκδόσεις προέρχονται από το ίδιο έτος και μοιάζουν μεταξύ τους. Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε πολλαπλές εκδόσεις της έκδοσης του 2008. Το ερώτημα που προκύπτει τώρα είναι αν μπορούμε να απεγκαταστήσουμε κάποιες από αυτές τις εκδόσεις.
Ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά ποια από τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας χρειάζονται και ποιες όχι. Επίσης, δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Οι τέσσερις εκδόσεις που έχω εγκαταστήσει στο σύστημά μου τώρα καταλαμβάνουν λιγότερο από 100 MB στο δίσκο. Παρακάτω θα βρείτε μερικά link που θα σας βοηθήσουν να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εκάστοτε έκδοση στον υπολογιστή σας.


Απλά θυμηθείτε ότι εάν εκτελείτε μια έκδοση 64-bit των Windows, θα χρειαστεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τόσο την 32-bit (x86) όσο και την 64-bit (x64) έκδοση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!