7/3/16

Πως να απεγκαταστήσετε και να διαγράψετε οριστικά εφαρμογές από συσκευές Android


Η απεγκατάσταση εφαρμογών από συσκευές Android είναι μια ιδιαίτερα εύκολη διαδικασία, αλλά καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι οι εφαρμογές παραμένουν “συνδεδεμένες” με τον λογαριασμό Google που διατηρείτε, άσχετα αν τις βλέπετε στο smartphone ή το tablets σας.








Παρακάτω θα δούμε πως μπορείτε να απαλλαγείτε οριστικά από μια εφαρμογή με απλά βήματα.

Ανοίξτε την εφαρμογή Google Play Store από τη συσκευή σας. Σύρετε το δάκτυλο από την αριστερή άκρη της οθόνης για να εμφανιστεί το προσωπικό menu του λογαριασμού σας. Από εκεί, επιλέξτε “My Apps”.
Στη συνέχεια θα δείτε δύο καρτέλες, μία με τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή σας “Installed” και μία με όλες τις εφαρμογές που έχετε κατεβάσει ή αγοράσει με τον συγκεκριμένο λογαριασμό Google “All”. Από εδώ μπορείτε να διαλέξετε την εφαρμογή που θέλετε να διαγράψετε οριστικά.

Πατώντας επάνω σε μία εφαρμογή θα μεταφερθείτε στην ειδική υποσελίδα της στο Google Play Store και θα δείτε τις επιλογές “Open” και “Uninstall”. Επιλέξτε τη δεύτερη για απεγκατάσταση από τη συσκευή.
Αφού κάνετε απεγκατάσταση, τότε μεταβείτε στην καρτέλα “All” και βρείτε ξανά την εφαρμογή που μόλις απεγκαταστήσατε. Θα παρατηρήσετε ένα “X” στην επάνω δεξιά γωνία. Αν το πατήσετε, θα γίνει πλήρης διαγραφή της εφαρμογής από τον λογαριασμό σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!