21/3/16

Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή του καιρού στα Windows 10

Είναι από τους πιο δημοφιλής τρόπους ενημέρωσης για τον καιρό, παρόλο που δεν έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις από το προηγούμενο λειτουργικό σύστημα και εννοούμε τα Windows 8. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξω πώς να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής του καιρού στα Windows 10.





1. Ορισμός της τοποθεσίας σας

Για να προσθέσετε τη θέση της τοποθεσίας σας στην εφαρμογή του καιρού θα πρέπει από το μενού Έναρξη να ανοίξετε την εφαρμογή.

Ας υποθέσουμε ότι προεπιλεγμένη πόλη είναι η Αθήνα, τότε θα μπορείτε να εισάγετε την δικιά σας πόλη απλά κάνοντας κλικ στο εικονίδιο (μικρό γρανάζι), που βρίσκεται στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε το είδος της θερμοκρασίας της εφαρμογής που θα εμφανίζεται (Φαρενάιτ ή Κελσίου), καθώς και την θέση στην οποία θα εμφανίζεται. Όποια ρύθμιση επιλέξετε, θα επηρεάσει τόσο την πόλη στην μπροστινή σελίδα σύνοψης αλλά και τους χάρτες και το ιστορικό στις καρτέλες του καιρού.
Το μόνο χαρακτηριστικό που δεν επηρεάζεται από την αλλαγή της τοποθεσίας είναι τα άρθρα που παρατίθενται στην καρτέλα News, το οποίο θα παραμείνει το ίδιο ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται η πόλη σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια λίστα με τις αγαπημένες σας πόλεις και να ελέγχεται από εκεί τις μεταβολές του καιρού. Πολλές ενημερώσεις έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με την εφαρμογή του καιρού, καθώς κατά καιρούς έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα σε σχέση με τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!