14/3/16

Πώς να αφαιρέσετε το εικονίδιο των windows 10 update από την γραμμή εργασιών

Πολλοί από εσάς θα έχετε παρατηρήσει ένα εικονίδιο που έχει εμφανιστεί καιρό τώρα από τα μέσα του καλοκαιριού 2015 περίπου στα windows 7 στην γραμμή εργασιών για να κάνουμε αναβάθμιση σε windows 10. Όσοι από εσάς δεν θέλετε να κάνετε μια τέτοια να αναβάθμιση και θέλετε να απαλλαγείτε από αυτό το εικονίδιο διαβάστε τα παρακάτω.





Πρώτα από όλα θα πάμε στην έναρξη και πληκτρολογούμε στην αναζήτηση προγραμμάτων και αρχείων την εντολή wuapp. Για τους παραδοσιακούς πίνακας ελέγχου – σύστημα και ασφάλεια – windows update.
Έπειτα κάτω αριστερά κλικ στην επιλογή εγκατεστημένες ενημερώσεις και πληκτρολογούμε στην μπάρα αναζήτησης που βρίσκεται πάνω δεξιά το εξής:  KB3035583
Κάνουμε δεξί κλικ και επιλέγουμε κατάργηση εγκατάστασης ενημέρωσης και μετά ΟΚ. Θα χρειαστεί να επανεκκινήσουμε τον υπολογιστή μας έτσι ώστε να φύγει εντελώς το εικονίδιο από την γραμμή εργασιών.

Μεγάλη προσοχή. Σε περίπτωση αναζήτησης νέων ενημερώσεων από τα windows το αρχείο KB3035583 θα επανέρθει, τότε αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να ξαναγυρίσουμε στο παράθυρο με τα windows update και να κάνουμε κλικ στην επιλογή σημαντικές ενημερώσεις.
σε περίπτωση που επανέρθει το αρχείο KB3035583, αναιρούμε το τικ στο κουτάκι στα αριστερά του παραθύρου και δεξί κλικ πάνω του και μετά απόκρυψη ενημέρωσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!