10/3/16

Πως να σταματήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή video στο Instagram

Έχω παρατηρήσει ότι πολλοί φίλοι που έχουν λογαριασμό στο facebook έχουν και ταυτόχρονα και στο InstagramΤο Instagram είναι πλέον μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές που χρησιμοποιούνται κατά κόρον από τους χρήστες με κάθε ευκαιρία και παράλληλα ευθύνεται για μεγάλο ποσοστό της κατανάλωσης των δεδομένων (data) από τα προγράμματα τους.


Σε επόμενο άρθρο θα σας ενημερώσω ποιες είναι αυτές οι εφαρμογές που καταναλώνουν πολλά δεδομένα από το λογαριασμό του κινητού σας τηλεφώνου. Εδώ θα σας δείξω πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή των videos. 

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram

2. Μεταβείτε στο προφίλ σας

3. Πατήστε στις τρεις τελίτσες επάνω δεξιά

4. Εισέλθετε στο υπομενού Cellular Data Use

5. Επιλέξτε Use Less Data αντί του Default
Παρότι δεν αναφέρεται μέσα στην εφαρμογή, η διαδικασία αυτή θα επιτρέπει την αυτόματη αναπαραγωγή των videos μόνο όταν η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη σε κάποιο δίκτυο WiFi. Σε αντίθετη περίπτωση, θα χρειάζεται να πατήσετε επάνω στο video για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή του. Στα αρνητικά επίσης είναι, ότι και οι φωτογραφίες θα ανοίγουν με μικρή καθυστέρηση καθώς δεν θα γίνεται preloading με το που ανοίγετε την εφαρμογή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!