2/5/16

Πώς να διαβάζετε κρυφά τα μηνύματα στο iPhone

Από προεπιλογή, το iMessage για το iPhone και Mac δείχνουν τον αποστολέα, όταν έχετε διαβάσει ένα μήνυμα. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο μερικές φορές, αλλά όχι πάντα. Τα καλά νέα είναι ότι η δυνατότητα αυτή είναι πολύ εύκολο να την ενεργοποιήσετε και φυσικά να την απενεργοποιήσετε.




Η εφαρμογή μηνυμάτων σε συσκευές iOS και Mac είναι σε θέση να στέλνει και να λαμβάνει δύο τύπους μηνυμάτων: μηνύματα κειμένου, οι οποίες χρησιμοποιούν το σύστημα SMS του φορέα σας, και μηνύματα iMessage, τα οποία είναι άμεσα μηνύματα που αποστέλλονται χρησιμοποιώντας τη σύνδεση δεδομένων σας. Το iMessage προϋποθέτει ότι τόσο ο αποστολέας όσο και ο παραλήπτης χρησιμοποιούν μια συσκευή iOS ή Mac, και ότι μια σύνδεση internet είναι διαθέσιμη. Τα iMessages προσφέρουν μερικά χαρακτηριστικά που τα μηνύματα κειμένου δεν τα έχουν, όπως είναι για να δείτε πότε κάποιος σας πληκτρολογεί ένα μήνυμα.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν τις ρυθμίσεις του iPhone, μετακινηθείτε προς τα κάτω και πηγαίνετε στα Μηνύματα.

Στο μενού των μηνυμάτων απενεργοποιήστε την Αποστολή Απόδειξης ανάγνωσης για να αλλάξετε την λειτουργία.
Όταν απενεργοποιείτε την απόδειξη ανάγνωσης, άτομα που σας στέλνουν iMessage θα βλέπουν ότι το μήνυμα έχει παραδοθεί με επιτυχία, αλλά δεν θα βλέπουν πλέον ότι έχετε διαβάσει το μήνυμα.

Σημείωση: Αν χρησιμοποιείτε Mac και iOS συσκευή για να διαβάσετε τα μηνύματα, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε την Αποστολή Απόδειξης ανάγνωσης και στα δύο μέρη. Στην εφαρμογή Μηνύματα στο Mac σας, κάντε κλικ στην επιλογή Μηνύματα από το μενού Apple και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Προτιμήσεις. Στο παράθυρο Προτιμήσεις, μεταβείτε στην καρτέλα Λογαριασμοί.

Στην καρτέλα Λογαριασμοί, επιλέξτε το λογαριασμό iMessage σας στα αριστερά και στη συνέχεια, στα δεξιά, απενεργοποιήστε το πλαίσιο Αποστολή Απόδειξης ανάγνωσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!