20/5/16

Τρόπος απεγκατάστασης των Windows 10 και επιστροφή στα Windows 7 ή 8.1

Εάν δεν σας αρέσουν τα Windows 10 ή ένα σημαντικό πρόγραμμα ή συσκευή υλικού που χρησιμοποιείτε δεν λειτουργεί στα Windows 10, μπορείτε να επιστρέψετε στην παλιά έκδοση του συστήματος σας. Εφ 'όσον έχετε αναβαθμιστεί μέσα στον τελευταίο μήνα, μπορείτε να καταργήσετε την εγκατάσταση των Windows 10 και να επιστρέψετε στα Windows 7 ή Windows 8.1.


Μπορείτε πάντα να αναβαθμίσετε το PC σας σε Windows 10 και πάλι αργότερα. Ακόμα κι αν έχει περάσει περισσότερο από ένα μήνα, θα μπορείτε να εγκαταστήσετε ξανά την έκδοση των Windows που συνοδεύει τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας ένα νέο κλειδί εγκατάστασης.

Επιστροφή στα Windows 7 ή 8.1

Αν έχετε κάνει αναβάθμιση ενός υπολογιστή σε Windows 10 και όχι καθαρή εγκατάσταση, θα μπορείτε να επαναφέρετε την τελευταία έκδοση των Windows. Για να αποκτήσετε πρόσβαση αυτό, ανοίξτε το μενού Έναρξη και επιλέξτε Ρυθμίσεις. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Σύστημα & ασφάλεια και επιλέξτε Recovery (Επαναφορά).

Θα πρέπει να δείτε ένα μήνυμα του τύπου Πήγαινε πίσω στα Windows 7 ή Επιστροφή στο Windows 8.1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη για να απαλλαγείτε από τα Windows 10 και να εγκαταστήσετε την προηγούμενη έκδοση των Windows σας. Η Microsoft θα σας ρωτήσει γιατί θέλετε να πάτε πίσω. Αν έχει περάσει πάνω από ένας μήνας ή αν έχετε διαγράψει το φάκελο C: \ Windows.old τότε δεν θα μπορείτε πλέον να δείτε αυτή την επιλογή. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στο φάκελο Windows.old και να επαναφέρετε τα αρχεία από αυτόν τον φάκελο.

Αν έχετε αγοράσει ένα νέο υπολογιστή που ήρθε με τα Windows 10 και θέλετε να επιστρέψετε σε μια προηγούμενη έκδοση των Windows, αυτό είναι πιο δύσκολο και φυσικά κοστίζει κάτι παραπάνω. Για να γίνει αυτό νόμιμα, θα χρειαστεί να αγοράσετε μια άδεια χρήσης Windows 7 ή 8.1 και να την εγκαταστήσετε από το μηδέν.

Εάν ένα σημαντικό πρόγραμμα ή συσκευή υλικού που χρησιμοποιείτε δεν λειτουργεί σε Windows 10, θα θελήσετε να υποβαθμίσει. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!