1/5/16

Πώς να τραβήξετε Screenshots και video από το PlayStation 4

Το PlayStation 4 έχει την δυνατότητα να κάνει εγγραφή του παιχνιδιού σας στο παρασκήνιο, μόνο σε περίπτωση που θέλετε να αποθηκεύσετε ή να μοιραστείτε ένα βίντεο κλιπ. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε γρήγορα screenshots με ένα μόνο πάτημα ενός και μόνο κουμπιού. Μόλις δημιουργήσετε τα βίντεο ή τα στιγμιότυπα που εσείς θέλετε, μπορείτε να τα ανεβάσετε αμέσως ή να τα αντιγράψετε από την εσωτερική μνήμη το PS4 σε ένα USB drive.

Για να αποθηκεύσετε ένα screenshot ή ένα βίντεο από ένα παιχνίδι, απλά πατήστε το κουμπί Share στην αριστερή πλευρά του χειριστηρίου. Θα εμφανιστεί η οθόνη του μενού Share. Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Επιστροφή (Back) για να αφήσετε αυτή την οθόνη και να πάτε πίσω στο παιχνίδι.
ΠροσοχήΣε ορισμένες περιπτώσεις, το μενού Share ενδέχεται να μην λειτουργεί
Όταν εμφανιστεί το μενού του Share, μπορείτε να επιλέξετε Αποθήκευση screenshot πατώντας το τρίγωνο κουμπί ή Αποθήκευση Video πιέζοντας το τετράγωνο κουμπί. Κατά την αποθήκευση του βίντεο είναι καλό να γνωρίζετε ότι το PS4 θα σώσει τα τελευταία 15 λεπτά του παιχνιδιού σας. Το PS4 αποθηκεύει μόνο τα τελευταία δεκαπέντε λεπτά του παιχνιδιού σε ένα προσωρινό buffer.

Αν θέλετε να ανεβάσετε ένα screenshot σας ή ένα βίντεο, επιλέξτε Upload Screenshot ή Upload Βίντεο. Μπορείτε να τα μοιραστείτε αυτά μέσω του Facebook και του Twitter. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε ένα βίντεο στο Facebook, το Twitter, το YouTube, ή στο Dailymotion. Για να μοιραστείτε ή να ανεβάσετε σε άλλες υπηρεσίες (Instagram κτλ.), θα πρέπει να τα αποθηκεύσετε στην εσωτερική μνήμη αποθήκευσης του PS4 σας, και να τα αντιγράψετε σε ένα USB και στη συνέχεια να τα μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.
κρατώντας το κουμπί Share για 1 δευτερόλεπτο γίνεται γρήγορη αποθήκευση ενός screenshot
Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του Share για τα βίντεο και τα screenshot. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε πρώτα το κουμπί Share σε ένα παιχνίδι για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού Share. Πατήστε το κουμπί Επιλογές στο χειριστήριο σας και επιλέξτε Ρυθμίσεις ShareΜπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το μήκος του βίντεο στο PlayStation το οποίο όμως δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 15 λεπτά. Συνήθως οι εικόνες που αποθηκεύονται είναι σε μορφή JPEG από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να επιλέξετε PNG αντ 'αυτού. 
Για να αποθηκεύσετε τις εικόνες σας και τα βίντεο σας σε ένα USB που έχει διαμορφωθεί είτε με το FAT32 ή σε συστήματα αρχείων exFAT τοποθετήστε το σε μία από τις θύρες USB του PlayStation 4. Επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να αντιγράψετε, πατήστε το κουμπί Επιλογές στο χειριστήριο σας, και επιλέξτε Αντιγραφή σε USB. Όταν τελειώσετε την αντιγραφή των αρχείων σας, μπορείτε να αποσυνδέσετε τη συσκευή αποθήκευσης USB, να την συνδέσετε το σε έναν υπολογιστή και να αποκτήσετε πρόσβαση στις εικόνες και στα αρχεία βίντεο, όπως θα κάνατε με οποιαδήποτε άλλα αρχεία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!