4/5/16

Εκπληκτική συντόμευση για το iPhone

Όταν η Apple λάνσαρε στην αγορά για πρώτη φορά το iPhone 6 και 6 Plus με μεγαλύτερες οθόνες εισήγαγε επίσης ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται Reachability που καθιστά ευκολότερο να φτάσουμε στην κορυφή της οθόνης όταν χρησιμοποιούμε τη συσκευή με το ένα χέρι. 





Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα γρήγορο διπλό κλικ στο κουμπί Home. Κάθε φορά που επιλέγετε μια ενέργεια (πατήσετε ένα εικονίδιο, κάνετε μια επιλογή μενού, ή οτιδήποτε άλλο), η οθόνη επιστρέφει στην αρχική της θέση. Μπορείτε επίσης να πατήσετε δύο φορές ξανά το κουμπί Home για να στείλετε την οθόνη πίσω στην αρχική της θέση.

Τρόπος απενεργοποίησης

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Reachability είναι αρκετά εύκολο να την απενεργοποιήσετε. Αρκεί να μπείτε στο μενού στις Ρυθμίσεις σας και πατήστε Γενικά (General).

Στη σελίδα Γενικές ρυθμίσεις, πατήστε Προσβασιμότητα.

Και στη σελίδα Επιλογές προσβασιμότητας (Reachability), μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο και να απενεργοποιήσετε την εναλλαγή προσβασιμότητας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!