4/5/16

Πώς να βρείτε το IMEI και το Serial Number για την iOS συσκευή σας

Η συσκευή iOS σας έχει πολλά αριθμητικά αναγνωριστικά που συνδέονται με αυτό. Δύο από τα πιο σημαντικά είναι ο σειριακός αριθμός της συσκευής σας και ο αριθμός (IMEI) ή αλλιώς International Mobile Station Equipment Identity.






Μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε και τους δύο τόσο για την αναγνώριση του τηλεφώνου σας όταν το επισκευάζετε, όσο και για την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της συσκευής σας, ή ακόμα και για την περίπτωση της απώλειας ή κλοπής της συσκευής σας.

Στη συσκευή σας iOS, στις Ρυθμίσεις και από εκεί πηγαίνετε στην καρτέλα Γενικά.

Στη σελίδα Γενικά πατήστε About.

Στη σελίδα που θα ανοίξει παρέχονται κάποιες πληροφορίες για την συγκεκριμένη συσκευή, όπως (χωρητικότητα, διαθέσιμη χωρητικότητα, έκδοση του λογισμικού σας, μοντέλο, σειριακός αριθμός, διεύθυνση του Wi-Fi σας, ΙΜΕΙ, Bluetooth κ.α.). Στις συσκευές με με μεγαλύτερη ή ίση οθόνη των 6 ιντσών, θα δείτε ολόκληρο τον αριθμό του ΙΜΕΙ. Στις συσκευές με μικρότερη οθόνη, ο αριθμός αυτός δεν θα φαίνεται ολόκληρος, αλλά μπορείτε να πατήσετε πάνω του για να δείτε ολόκληρο τον αριθμό.
Απλά γράψτε τους αριθμούς κάπου και φυλάξτε τους για μελλοντική χρήση. Ακόμα καλύτερα, πάρτε ένα screenshot της σελίδας (Home+Power button) και στείλτε το σε μια άλλη συσκευή, ώστε εάν χαθεί ή χαλάσει η συσκευή σας να έχετε πάντα εύκαιρα αυτά τα νούμερα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!