3/5/16

Πώς να συνδέσετε το ποντίκι και το πληκτρολόγιο στο PlayStation 4



Είτε το πιστεύετε είτε όχι το Sony PlayStation 4 λειτουργεί με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Αυτό το καθιστά ακόμη πιο βολικό έτσι ώστε να μπορείτε να πληκτρολογήσετε οτιδήποτε όταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης στο Web επίσης ορισμένα παιχνίδια υποστηρίζουν την χρήση του ποντικιού και του πληκτρολογίου.






Δυστυχώς, τα περισσότερα παιχνίδια ακόμα δεν υποστηρίζουν την χρήση του ποντικιού και του πληκτρολογίου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ένα USB ποντίκι και πληκτρολόγιο ή ένα ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο. Για να συνδέσετε ένα ποντίκι USB ή πληκτρολόγιο στο PS4 σας, απλά συνδέστε το στη θύρα USB του PS4. Θα βρείτε δύο θύρες USB στο μπροστινό μέρος της κονσόλας σας. Αυτές τις θύρες μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να φορτίσετε και τους controllers του PS4. Αν είναι ένα ασύρματο USB ποντίκι ή πληκτρολόγιο, συνδέστε την ασύρματη συσκευή (dongle) στη θύρα USB αντ 'αυτού. Το PS4 θα χρειαστεί λίγα δευτερόλεπτα για να αναγνωρίσει τις συσκευές σας.
Για να συνδέσετε το PS4 σας με μια συσκευή Bluetooth, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο μενού του PS4 και επιλέξτε Συσκευές και μετά Συσκευές Bluetooth. Βάλτε το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο σας σε κατάσταση αντιστοίχισης και θα εμφανιστεί σε αυτήν την οθόνη και μετά θα είστε έτοιμοι να τα χρησιμοποιήσετε. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!