28/5/16

Πώς να μπλοκάρετε κλήσεις στο Android χειροκίνητα ή αυτόματα Μέρος 2°


Στο προηγούμενο άρθρο σας έδειξα μερικούς τρόπους για να μπορείτε να μπλοκάρετε κάποιες εισερχόμενες κλήσεις. Υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι και ένας από αυτούς είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Mr. Number η οποία μπλοκάρει εισερχόμενες κλήσεις και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από το Google Play ή κατευθείαν από εδώ.


Η εφαρμογή αυτή έχει τρεις τύπους αυτόματης φραγής: απάτης, υποψίας spam, και εισερχόμενες κλήσεις χωρίς να αναγράφεται ο αριθμός. Κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες μπορεί να ενεργοποιηθεί ξεχωριστά. Μπορείτε επίσης να μπλοκάρετε και μεμονωμένους αριθμούς.

Για να ενεργοποιήσετε αυτές τις λειτουργίες, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι (φυσικά) να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, ανοίξτε και πατήστε τις τρεις κάθετες τελίτσες στην επάνω δεξιά γωνία και στη συνέχεια, επιλέξτε ΡυθμίσειςΣτο μενού Ρυθμίσεις, υπάρχει μια ενότητα με τίτλο μπλοκάρισμα κλήσης. Πατήστε το κουμπί Ενεργοποίηση μπλοκαρίσματος (Blocking Enabled)Σε αυτό το μενού, μπορείτε να επιλέξετε και να αποκλείσετε συγκεκριμένους αριθμούς, ή να αλλάξετε τις προαναφερθείσες κατηγορίες. Υπάρχουν πράγματι πολλές αυτοματοποιημένες επιλογές εδώ όπως: απάτης, spam, κρυφούς αριθμούς, Διεθνής αριθμούς και ακόμη αριθμούς οι οποίοι δεν βρίσκονται στις Επαφές μου. 
Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε μόνο το λίστα με μπλοκαρισμένους αριθμούς και να προσθέσετε συγκεκριμένους αριθμούς. Απλά πατήστε το σύμβολο συν στην κάτω δεξιά γωνία για να ανοίξετε το μενού αποκλεισμού. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μερικές διαφορετικές επιλογές: έναν αριθμό, μια επαφή, οι αριθμοί που αρχίζουν με συγκεκριμένα ψηφία, ή τις πρόσφατες κλήσεις ή ακόμη και κείμενα. 

Όταν κάποιος από την λίστα των (μπλοκαρισμένων επαφών σας) προσπαθήσει να σας καλέσει, το τηλέφωνο σας θα χτυπήσει για περίπου μισό δευτερόλεπτο και μετά ενεργοποιείται η εφαρμογή και κάνει όλη την βρώμικη δουλειά για εσάς. Δηλαδή θα στείλει τον καλούντα στον τηλεφωνητή και θα αφήσει μια ειδοποίηση που σας ενημερώνει ότι μπλοκάρει έναν αριθμό. Στη συνέχεια μπορείτε να πατήσετε την ειδοποίηση για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό, συμπεριλαμβανομένου σχόλια που άφησε 
Αποκλεισμός κλήσεων με το Google Voice

Αν είστε χρήστης του Google Voice, έχετε τη δυνατότητα να μπλοκάρετε τις κλήσεις από τις ρυθμίσεις σας στο Google Voice. Το Google Voice θα παίξει ένα μήνυμα που λέει ο αριθμός έχει αποσυνδεθεί ή δεν υπάρχει πια. Αυτό μπορεί ακόμη και να ξεγελάσει telemarketers και άλλους ενοχλητικούς καλούντες και έτσι πλέον με αυτό το τρόπο να σας αφαιρέσουν από τους καταλόγους τους. Απλά συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Google Voice, εντοπίστε την πρόσφατη ενοχλητική κλήση που θέλετε να αποκλείσετε, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Περισσότερα και επιλέξτε Αποκλεισμό καλούντος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!