5/4/16

Πώς να καθαρίσετε το ιστορικό περιήγησης στο Safari για iOS

Εκκαθάριση του ιστορικού σας κατά τακτά χρονικά διαστήματα, δεν θα πρέπει να παρερμηνεύεται και να δηλώνεται σαν πονηρός και ύπουλος. Είναι πραγματικά μια καλή πρακτική στο να διαγράφεται το ιστορικό σας με την πάροδο του χρόνου δεδομένου ότι θα έχετε επισκεφθεί εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες ιστοσελίδες στον υπολογιστή ή το smartphone σας. Δεν είναι όλα αυτά τα websites που έχετε επισκεφθεί χρήσιμα αφήστε δε ότι υπάρχει και ο κίνδυνος μόλυνσης από διάφορους ιούς.

Αν ποτέ μοιραστείτε το iPhone ή το iPad σας με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας (πράγμα που ειλικρινά σπανίζει), τότε μάλλον δεν θα θέλετε να δουν το ιστορικό περιήγησης σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε τίποτα το μεμπτό πρέπει να υπάρχει σεβασμός της ιδιωτικότητας σας. 
Για να διαγράψετε το ιστορικό σας από οποιαδήποτε από αυτές τις συσκευές, πρώτα να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις και πατήστε στο "Safari". Μόλις είστε στις ρυθμίσεις του Safari, πατήστε το σύνδεσμο "Διαγραφή ιστορικού και την δεδομένων ιστοσελίδας(Clear History and Website Data) στο κάτω μέρος. Ένα αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανιστεί το οποίο θα σας προειδοποιεί ότι διαγράφοντας το ιστορικό σας, θα διαγραφούν και άλλα δεδομένα περιήγησης όπως cookies, κωδικοί πρόσβασης, ιστορικό λήψεων. Προχωρήστε και πατήστε Διαγραφή ιστορικού και των δεδομένων και τα πάντα θα διαγραφούν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!