29/4/16

Πώς να αφαιρέσετε το κουμπί του μικροφώνου από το πληκτρολόγιο του iPhone

Το κουμπί υπαγόρευσης (μικρόφωνο) στο πληκτρολόγιο iOS είναι στο  χειρότερο σημείο του πληκτρολογίου. Για το iPhone ειδικότερα, είναι δύσκολο να χτυπήσετε το spacebar χωρίς να κάνετε το ίδιο και με το κουμπί του μικροφώνου. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την υπαγόρευση, μπορείτε να αφαιρέσετε το κουμπί του μικροφώνου με την απενεργοποίηση του.


Η φωνητική υπαγόρευση στο iPhone σας μπορεί σίγουρα να είναι πολύ βολική, και ότι το μικρόφωνο δεν είναι τόσο κακό για ένα iPad, δεδομένου ότι η οθόνη στο iPad είναι πολύ μεγαλύτερη. Αλλά για το iPhone, ειδικότερα η τοποθέτηση του σε εκείνο το σημείο δημιουργεί αρκετά προβλήματα. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την υπαγόρευση, απενεργοποιώντας την είναι ο ευκολότερος τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτό το κουμπί του πληκτρολογίου. 

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε Γενικά.

Στις Γενικές ρυθμίσεις, μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε στο πληκτρολόγιο (keyboard).

Στην οθόνη Πληκτρολόγιο, μεταβείτε στο κάτω μέρος της λίστας και απενεργοποιήστε τη ρύθμιση Enable Dictation.

Κλείστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και τώρα στο πληκτρολόγιό σας θα δείτε ότι το κουμπί του μικροφώνου έχει φύγει, επίσης θα παρατηρήσετε ότι έχει μεγαλώσει η μπάρα του διαστήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!