17/4/16

Πώς να καταργήσετε τις διπλές φωτογραφίες στο Android

Όσο τα κοινωνικά δίκτυα αναπτύσσονται όλο και περισσότερο, και όσο αυξάνεται η συμμετοχή μας σε αυτά, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν ώστε να βρεθούν διπλές εικόνες στην Android συσκευή μας. Υπάρχουν φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στη μνήμη του τηλεφώνου μας και πολλές από αυτές είναι διπλές...


και είτε δεν υπάρχει αρκετός χρόνος να τις αφαιρέσουμε με το χέρι ή βαριόμαστε να το κάνουμε και τις αφήνουμε απλά να υπάρχουν. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλές εφαρμογές που βρίσκουν αυτόματα και διαγράφουν τις διπλές φωτογραφίες χωρίς να χάσουμε πολύτιμο χρόνο.

Αν ψάχνετε για εφαρμογές που εντοπίζουν διπλές φωτογραφίες στο Google Play Store, θα βρείτε πάρα πολλές. Μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές σε αυτήν την κατηγορία είναι οι εξής:

Πώς να αφαιρέσετε διπλές φωτογραφίες με το Duplicate Photos Fixer Pro

1. Ανοίξτε το Duplicate Photo Fixer Pro στη συσκευή σας.

2. Επιλέξτε τον τύπο σάρωσης: εικόνες από φωτογραφική μηχανή, πλήρης σάρωση ή εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο φάκελο.

** Σημείωση ότι, εάν η συσκευή σας εκτελεί Android Marshmallow, θα πρέπει να δοθεί στην εφαρμογή την άδεια να έχει πρόσβαση σε φωτογραφίες, media, και τα αρχεία της συσκευή σας.

3. Τώρα, περιμένουμε την εφαρμογή για να σαρώσει τις φωτογραφίες σας που είναι αποθηκευμένες στη συσκευή σας και αυτόματα να βρούμε τις διπλές φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες.

** Όσο περισσότερες εικόνες υπάρχουν στην συσκευή σας τόσο περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί η σάρωση.

Όταν ολοκληρωθεί η σάρωση, θα μπορέσετε να δείτε τις διπλές φωτογραφίες σας σε διαφορετικές ομάδες και θα μπορείτε να αποφασίσετε αν θα κρατήσετε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

** Για να αποφύγετε τη διαγραφή όλων των φωτογραφιών σας από οποιαδήποτε ομάδα κατά λάθος, θα πρέπει να επιλέξετε τουλάχιστον μία εικόνα από οποιαδήποτε ομάδα.

5. Αφού αποφασίσετε ποια φωτογραφία θέλετε να διαγράψετε, απλά πατήστε το κουμπί Διαγραφή στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης και έτσι ολοκληρώνετε η διαδικασία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!