3/10/18

Samsung S10 5G

Μία μικρή αλλαγή στο σχήμα του τηλεφώνου, τριπλή κάμερα, αισθητήρες δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, ταχύτερα updates, υποστήριξη δικτύου 5G και αναγνώριση προσώπου, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του νέου smartphone, που έχουν διαρρεύσει από την κορεατική εταιρεία.



Σύμφωνα με νέα διαρροή, η Samsung ετοιμάζεται να προσφέρει κάτι το οποίο οι χρήστες ζητούσαν εδώ και καιρό. Το νέο Galaxy S10 θα κυκλοφορεί σε έκδοση με επίπεδη οθόνη.
Πρόκειται για κάτι που πολλοί περίμεναν από την έκδοση του Galaxy S6, στο οποίο ο τεχνολογικός κολοσσός, εισήγαγε την κυρτή οθόνη.
Το Galaxy S10 θα κυκλοφορήσει με δύο εκδοχές της 5,8 ιντσών οθόνης του. Μία επίπεδη και μία κυρτή, όμως η πρώτη θα βρίσκεται στην έκδοση με χαμηλότερη ποιότητα του αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων και δεν θα περιλαμβάνει τριπλή κάμερα.
Αυτό προκαλεί αρνητικά σχόλια από τους φανατικούς της εταιρείας καθώς μόνο η έκδοση με την κυρτή οθόνη θα βγαίνει τόσο σε 5.8 όσο και σε 6.44 ίντσες και θα περιλαμβάνει την δυνατότητα για 5G. Σε γενικές γραμμές και παρά την ενδιαφέρουσα εμφάνισή της, η κυρτή οθόνη θεωρείται από πολλούς δύσχρηστη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!