12/10/18

Πώς να απενεργοποιήσετε τον ήχο κλειδώματος στα iPhone ή στο iPad

Από προεπιλογή, τα iPhones και τα iPad της Apple κάνουν έναν ήχο όταν απενεργοποιείτε τις οθόνες τους και όταν τις κλειδώνετε. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε πλήρως αυτόν τον ήχο ή απλώς να σιγήσετε το τηλέφωνό σας αν δεν θέλετε να τον ακούσετε σε ορισμένες περιπτώσεις.






Πώς να απενεργοποιήσετε μόνιμα τον ήχο κλειδώματος
Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτόν τον ήχο από την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις, μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε την επιλογή Ήχοι για τα iPad και τα παλαιότερα iPhones. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της οθόνης και εντοπίστε την επιλογή Lock Sound. Αγγίξτε το διακόπτη στα δεξιά του για να απενεργοποιήσετε τους ήχους κλειδώματος. Όταν ο διακόπτης βρίσκεται στην αριστερή του θέση δηλαδή, όταν εμφανίζεται λευκός και δεν είναι πράσινος ο ήχος κλειδώματος είναι απενεργοποιημένος.
Πώς να σιγήσετε προσωρινά τον ήχο κλειδώματος
Αν σας αρέσει ο ήχος κλειδώματος αλλά απλά θέλετε να τον απενεργοποιήσετε σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε απλά να γυρίσετε το διακόπτη Ring / Silent στην επάνω αριστερή γωνία του iPhone σας. Το iPhone θα τεθεί σε σιωπηλή λειτουργία και η λέξη Silent (Αθόρυβη λειτουργία) θα εμφανιστεί στην οθόνη για μια στιγμή. Αυτό επίσης απενεργοποιεί και άλλους ήχους, συμπεριλαμβανομένου του κουδουνιού του τηλεφώνου (θα δονείται), τα κλικ του πληκτρολογίου και τους ήχους από εφαρμογές. Επιστρέψτε ξανά το διακόπτη στην αρχική του θέση για να βγάλετε το τηλέφωνο από την αθόρυβη λειτουργία.
Στα νεότερα iPads πρέπει να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης και να πατήσετε το εικονίδιο με σχήμα καμπάνας. Θα εμφανιστούν οι λέξεις «Αθόρυβη λειτουργία» και το εικονίδιο θα γίνει κόκκινο. Αγγίξτε ξανά για να απενεργοποιήσετε την αθόρυβη λειτουργία. Ακόμη και μετά την απενεργοποίηση του ήχου κλειδώματος, το iPhone σας θα εξακολουθεί να κλειδώνει όταν η οθόνη σβήνει. Θα χρειαστείτε έναν κωδικό πρόσβασης, το αναγνωριστικό αφής ή το αναγνωριστικό προσώπου για να το ξεκλειδώσετε και να το χρησιμοποιήσετε ξανά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!