11/10/18

Πώς να εμφανίσετε αυτόματα τον καιρό στο Ημερολόγιο του Outlook

Όταν σχεδιάζετε μια συνάντηση που απαιτεί ταξίδι ή απλά θέλετε να μάθετε αν θα βρέξει αύριο, είναι χρήσιμο να εμφανίζεται ο καιρός στο ημερολόγιό σας. Το Microsoft Outlook διαθέτει μια ενσωματωμένη λειτουργία που σας δείχνει τον καιρό για τις επόμενες τρεις ημέρες. Δείτε πώς μπορείτε να την ενεργοποιήσετε.





Στο Outlook, κάντε κλικ στο μενού «Αρχείο» και στη συνέχεια κάντε κλικ στην εντολή «Επιλογές».
Στο παράθυρο Επιλογές, μεταβείτε στην κατηγορία «Ημερολόγιο» στα αριστερά. Στα δεξιά, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος της οθόνης και ενεργοποιήστε την επιλογή «Εμφάνιση καιρού στο ημερολόγιο». Κάντε κλικ στο κουμπί OK και στη συνέχεια, ανοίξτε το ημερολόγιο στο Outlook. Θα δείτε τον καιρό που εμφανίζεται πάνω από το ημερολόγιο.


Από προεπιλογή, οι καιρικές συνθήκες δείχνουν την πόλη της Νέας Υόρκης. Για να το αλλάξετε, κάντε κλικ στο μικρό μαύρο βέλος στα δεξιά του ονόματος της πόλης και, στη συνέχεια, πατήστε Προσθήκη τοποθεσίας.

Υπάρχει μια πιθανότητα πάλι από προεπιλογή να δείτε τις θερμοκρασίες στην κλίμακα του Fahrenheit, αλλά εάν προτιμάτε την κλίμακα του Celsius, μεταβείτε πάλι στο Αρχείο, Επιλογές, Ημερολόγιο και κάντε κύλιση προς το κάτω μέρος του πίνακα, ενεργοποιήστε την επιλογή Κελσίου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!