4/2/17

Πώς να διαγράψετε το λογαριασμό σας στο LinkedIn

Το LinkedIn σας επιτρέπει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, διαγράφοντας εντελώς το προφίλ σας από την ιστοσελίδα. Σε περίπτωση που σας ενοχλούν όλα αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να βάλετε ένα τέλος.





Μόλις διαγράψετε τον λογαριασμό σας, θα χάσετε την πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα στο λογαριασμό σας. Το προφίλ σας θα εξαφανιστεί από την ιστοσελίδα του LinkedIn και θα εξαφανιστεί σύντομα και από το Google, το Bing και άλλες μηχανές αναζήτησης. Αν πάλι αλλάξετε γνώμη μέσα σε είκοσι ημέρες μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον παλιό σας λογαριασμό. Ωστόσο, θα χάσετε όλες τις τις ομάδες στις οποίες συμμετέχετε, τις προσκλήσεις, καθώς και τις συστάσεις. Πριν λοιπόν διαγράψετε τον λογαριασμό σας, ίσως να θέλετε να κατεβάσετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας στο LinkedIn. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε το Αρχείο Δεδομένων στην ιστοσελίδα του LinkedIn και κάντε κλικ στο κουμπί «Request Archive».

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα LinkedIn, πατήστε πάνω στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας, και κάντε κλικ στο «Manage» δίπλα στο Προστασία Προσωπικών Δεδομένων & Ρυθμίσεις (Privacy & Settings). Μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα λογαριασμού σας και κάντε κλικ στο «κλείσιμο του λογαριασμού σας στο LinkedIn». Επιλέξτε το λόγο για τον οποίο θέλετε να κλείσετε το λογαριασμό σας LinkedIn και αν θέλετε μπορείτε να σχολιάσετε κιόλας. Κάντε κλικ στο κουμπί «Next» για να συνεχίσετε.
Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας LinkedIn στην επόμενη σελίδα και κάντε κλικ στο κουμπί «Κλείσιμο Λογαριασμού» για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να κλείσετε το λογαριασμό σας.

Πώς να διαγράψετε το λογαριασμό σας σε ένα Smartphone
Μπορείτε επίσης να διαγράψετε τον λογαριασμό σας από την εφαρμογή του LinkedIn για το iPhone ή το Android στο κινητό σας. Η διαδικασία είναι περίπου ίδια. Πατήστε στο προφίλ σας το εικονίδιο που βρίσκετε στη γραμμή περιήγησης τις «Ρυθμίσεις» δηλαδή. Πατήστε το «Κλείσιμο Λογαριασμού» στην αμέσως επόμενη καρτέλα. Πατήστε «Συνέχεια» και επιλέξτε ένα λόγο που θέλετε να κλείσετε το λογαριασμό σας LinkedIn. Θα σας ζητηθεί εκ νέου να βάλετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας στο LinkedIn και μετά πατήστε «Τέλος». Ο λογαριασμός σας θα κλείσει.

Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας μέσα σε είκοσι ημέρες, δεν έχετε παρά να μπείτε στην ιστοσελίδα του LinkedIn και να συνδεθείτε με τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας. Θα δείτε ένα κουμπί «Επανενεργοποίηση» το οποίο θα ενεργοποιήσει ξανά το λογαριασμό σας, αν και θα χάσετε εκείνες τις ιδιότητες του μέλους στις ομάδες στις οποίες ανήκετε καθώς και τις εν αναμονή προσκλήσεις, θεωρήσεις και τις συστάσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!