17/2/17

Πώς να επανεκκινήσετε τον Chrome χρησιμοποιώντας ένα σελιδοδείκτη

Στο Chrome δεν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση συχνά. Αλλά, αν για κάποιο λόγο θέλετε να επανεκκινήσετε τον Chrome, χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε και να τον ανοίξετε ξανά, υπάρχει ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να επανεκκινήσετε το πρόγραμμα περιήγησης με ένα σελιδοδείκτη.




Ο Chrome έχει μερικές χρήσιμες, εσωτερικές σελίδες που στεγάζουν όλα τα είδη των κρυφών ρυθμίσεων. Όλοι χρησιμοποιούν το σύστημα URL chrome: //. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση του Chrome, πληκτρολογώντας chrome: // restart στη γραμμή διευθύνσεων και πιέστε Enter.

Μπορούμε να μετατρέψουμε αυτό το URL σε ένα σελιδοδείκτη για να δημιουργήσετε μια συντόμευση με ένα κλικ για επανεκκίνηση του Chrome ακόμα πιο γρήγορα. Κατ 'αρχάς, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η γραμμή σελιδοδεικτών είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γραμμή σελιδοδεικτών, πατήστε Ctrl + Shift + B για να την δείτε. Στη συνέχεια, ανοίξτε οποιαδήποτε ιστοσελίδα και σύρετε το εικονίδιο στα αριστερά του URL στη γραμμή διευθύνσεων στη γραμμή σελιδοδεικτών.

Κάντε δεξί κλικ στο νέο σελιδοδείκτη και επιλέξτε «Επεξεργασία» από το αναδυόμενο μενού. Στο παράθυρο διαλόγου Επεξεργασία σελιδοδείκτη, αλλάξτε το όνομα σε κάτι σαν Επανεκκίνηση Chrome και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Αποθήκευση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!