19/2/17

Πώς να συγχρονίσετε τους σελιδοδείκτες του Google Chrome με το τηλέφωνό σας

Πολλές φορές θα χρειαστήκατε κάποια σελίδα στο Google Chrome και απλά επειδή την έχετε αποθηκεύσει πατάτε τον κατάλληλο σελιδοδείκτη και έτσι εμφανίζεται η ιστοσελίδα που ζητάτε. Τι γίνετε όμως όταν χρειάζεστε αυτήν την ιστοσελίδα και στο κινητό σας τηλέφωνο. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξω πώς να συγχρονίσετε τους σελιδοδείκτες του Google Chrome του υπολογιστή σας με το τηλέφωνό σας.


Κατ 'αρχάς, κάντε κλικ στο μενού τριών κουμπί στην πάνω δεξιά γωνία, στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στις Ρυθμίσεις. Στην κορυφή αυτού του μενού θα βρείτε τις «Σύνθετες ρυθμίσεις συγχρονισμού». Αυτό είναι όπου μπορείτε να ρυθμίσετε όλες τις ρυθμίσεις συγχρονισμού σας. Μπορείτε είτε να αλλάξετε το αναπτυσσόμενο πλαίσιο να είναι δηλαδή τα πάντα συγχρονισμένα είτε να επιλέξετε εσείς ποια πράγματα θέλετε να συγχρονίσετε. 

Τώρα θα πάμε στην συσκευή του κινητού μας. Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε Android ή iOS, οι ρυθμίσεις είναι ίδιες και στα δύο λειτουργικά. Πάτε στο Google Chrome του τηλεφώνου σας και πάλι, πατήστε το κουμπί με τις τρεις τελείες στην επάνω γωνία και στη συνέχεια πατήστε «Ρυθμίσεις». Στην κορυφή αυτού του μενού, θα πρέπει να δείτε το όνομά σας και «Συγχρονισμός με την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας» και πατήστε το. Ακριβώς κάτω από τους λογαριασμούς σας, υπάρχει μια επιλογή που λέει Συγχρονισμός. Ενεργοποιήστε την επιλογή και επιλέξτε ακριβώς τις ίδιες επιλογές που κάνατε και στον υπολογιστή σας.

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα δεδομένα συγχρονισμένα σωστά. Αμέσως μετά πάτε στην καρτέλα των σελιδοδεικτών του Chrome σε κινητά και στη συνέχεια, επιλέξτε τις τρεις παράλληλες γραμμές που βρίσκονται αριστερά των Σελιδοδεικτών. Εκεί είναι όπου θα εμφανίζονται οι αγαπημένες σας σελίδες από τον υπολογιστή σας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!