19/2/17

Πώς να σταματήσετε το Skype από το να εκτελείται στο παρασκήνιο στα Windows 10

Όλοι έχετε προσέξει ότι στα Windows 10 το Skype ενεργοποιείται αυτόματα, κάνοντάς σας να λαμβάνετε πάντα τα μηνύματα και τις εισερχόμενες κλήσεις. Αν δεν θέλετε να λειτουργεί το Skype όλη την ώρα στο παρασκήνιο δείτε πώς μπορείτε να αποσυνδεθείτε.





Υπάρχουν δύο διαφορετικές εφαρμογές του Skype. Η μία ονομάζεται «Skype Preview», και είναι ενσωματωμένη με τα Windows 10. Η δεύτερη είναι η παραδοσιακή εφαρμογή η οποία μπορείτε να την κατεβάσετε ξεχωριστά. Θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή του Skype, αν θέλετε να την σταματήσετε να τρέχει στο παρασκήνιο. Ανοίξτε το μενού Έναρξη για να ξεκινήσει η εφαρμογή «Skype Preview». Εναλλακτικά μπορείτε είτε να κάνετε αναζήτηση για «Skype» και να κάνετε κλικ στην συντόμευση του Skype Preview, ή να μετακινηθείτε προς τα κάτω για να βρείτε την λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών και να κάνετε κλικ στην «συντόμευση του Skype Preview».

Αφού μπείτε στην εφαρμογή κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου του Skype. Κάντε κλικ στο κουμπί «Έξοδος» στο κάτω μέρος της οθόνης. Την επόμενη φορά που θα ξεκινήσει η εφαρμογή του «Skype Preview, θα σας ζητήσει να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας. 
Η παραδοσιακή έκδοση του Skype αυτή δηλαδή που κατεβάζετε από το διαδίκτυο κάνει κάτι παρόμοιο μετά την εγκατάστασή του. Για να το σταματήσετε από το να τρέχει στο παρασκήνιο, μπείτε μέσα στην εφαρμογή κάντε κλικ στην επιλογή Εργαλεία, Επιλογές στο παράθυρο του Skype. Καταργήστε την επιλογή «Εκκίνηση του Skype με την εκκίνηση των Windows» και κάντε κλικ στο «Αποθήκευση». Το Skype δεν θα ξεκινήσει πλέον αυτόματα με την έναρξη του. Για να κλείσετε την εφαρμογή του Skype, εντοπίστε το εικονίδιο του Skype στην περιοχή ειδοποιήσεων δίπλα στο ρολόι στη γραμμή εργασιών σας. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του Skype και επιλέξτε Έξοδος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!