3/2/17

Πώς να καθαρίσετε το ιστορικό αναζήτησης της Google στο Android


Εάν είστε χρήστης Android, η Google είναι πανταχού παρούσα σε όλο το λειτουργικό σύστημα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google από σχεδόν οπουδήποτε πατώντας το κουμπί Home. Αλλά κάθε φορά που το κάνετε, δημιουργείτε μια νέα καταχώρηση αναζήτησης στο ιστορικό σας στο Google.


Αν ψάχνετε πράγματα που δεν θέλουν να βλέπουν οι άλλοι, δώρα Χριστουγέννων, για παράδειγμα, τότε αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα, όμως την επόμενη φορά που θα ανοίξετε το πλαίσιο αναζήτησης, τα τρία τελευταία στοιχεία που έχετε ψάξει θα τα δείξει πάνω στην μπάρα αναζήτησης.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να καθαρίσετε το ιστορικό αναζήτησης σας. Η πρώτη μέθοδος σας επιτρέπει να καθαρίσετε τα πράγματα, ένα κάθε φορά, η οποία είναι ωραία, αν θέλετε μόνο να διαγράψετε μερικά πράγματα. Το δεύτερο θα σας επιτρέψει να καθαρίσετε τα δεδομένα σε μια πολύ μεγαλύτερη και ευρύτερη κλίμακα. 

Η εκκαθάριση μεμονωμένων στοιχείων από το ιστορικό αναζήτησής σας είναι πολύ εύκολη. Κατ 'αρχάς, θα πρέπει να ανοίξετε το Google. Από εκεί, πατήστε το πλαίσιο αναζήτησης και μια μικρή λίστα των προσφάτων αναζητήσεων θα ανοίξει. Από εκείνη τη λίστα, απλώς πατήστε παρατεταμένα κάποια συγκεκριμένη «αναζήτηση» που θέλετε να διαγράψετε. Μια προειδοποίηση θα εμφανιστεί που θα σας ρωτά αν θέλετε να καταργήσετε οριστικά την συγκεκριμένη αναζήτηση από το ιστορικό σας. Πατήστε «Διαγραφή» για να ολοκληρώσετε την διαδικασία.
Αν έχετε αποφασίσει ότι έχετε ψάξει πάρα πολλά πράγματα που είναι μόνο για τα μάτια σας και θέλετε να διαγράψετε όλο το ιστορικό αναζήτησης τότε ανοίξτε ένα παράθυρο του προγράμματος περιήγησης σας και πλοηγηθείτε στο myactivity.google.com, το οποίο θα σας μεταφέρει στο κέντρο δραστηριότητας σας της Google. Μπορείτε επίσης να φτάσετε εκεί πηγαίνοντας στο Google Ρυθμίσεις Λογαριασμοί και απόρρητο Η Δραστηριότητα μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα πρέπει να εισάγετε τον κωδικό της Google (email) σας για να μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη σελίδα. Έπειτα πατήστε το μενού τριών γραμμών στην επάνω αριστερή γωνία και στη συνέχεια, επιλέξτε «Διαγραφή δραστηριότητας».

Αυτό θα ανοίξει ένα μενού που θα σας επιτρέψει να διαγράψετε αρκετά πράματα από τον λογαριασμό σας στο Google, όπως η παρακολούθηση διαφημίσεων, αναζητήσεις εικόνων, και πολλά άλλα και φυσικά το ιστορικό αναζήτησης σας. Κατ 'αρχάς, πατήστε το αναπτυσσόμενο πλαίσιο που λέει «Όλα τα προϊόντα», και μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε την «Αναζήτηση».

Μπορείτε να επιλέξετε ένα εύρος ημερομηνιών για να διαγράψετε: σήμερα, χθες, τις τελευταίες 7 ημέρες, τις τελευταίες 30 ημέρες, και όλο το χρόνο. Διαλέξτε αυτό που θέλετε και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί Διαγραφή. Μια προειδοποίηση θα εμφανιστεί που θα σας ενημερώνει ότι το ιστορικό αναζήτησης μπορεί να είναι σημαντικό. Εάν είστε σίγουροι πατήστε το κουμπί OK. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαγραφή του ιστορικού από το κινητό σας τηλέφωνο συμπεριλαμβάνει και όλες τις συσκευές οι οποίες είναι συγχρονισμένες με το κινητό σας τηλέφωνο. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!