6/1/17

Πώς να διαγράψετε το λογαριασμό Yahoo Mail σας

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι θέλετε να διαγράψετε το παλιό λογαριασμό σας email στο Yahoo και δεν ξέρετε πώς. Αν εξακολουθείτε να έχετε σημαντικά δεδομένα στον λογαριασμό σας, μπορείτε να τα κατεβάσετε στον σκληρό σας δίσκο και μετά να προβείτε στην διαγραφή του λογαριασμού σας. 





Η διαγραφή του λογαριασμού σας Yahoo θα διαγράψει όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με αυτό, συμπεριλαμβανομένων των Yahoo e-mail σας, τις επαφές και τα συμβάντα ημερολογίου. Αν έχετε οποιαδήποτε σημαντικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο λογαριασμό σας Yahoo, θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας πρώτα. Κάθε υπηρεσία όπως αυτή του Mail, Επαφές και Ημερολόγιο έχει διαφορετικές μεθόδους για την εξαγωγή των πληροφοριών τους. 

Πολλές online υπηρεσίες όπως η τράπεζα, πιστωτική κάρτα, καθώς και λογαριασμοί επενδύσεων σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και καταστήματα όπως το Amazon.com μπορούν να επικαλεστούν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με όλους τους σημαντικούς online λογαριασμούς σας πριν συνεχίσετε. Εάν διαγράψετε την παλιά διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ενώ οι σημαντικές υπηρεσίες εξακολουθούν να συνδέονται με αυτό, μπορείτε να χάσετε σημαντικές ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δεν είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασης σας. Αν χρειάζεται να δημιουργήσετε μια άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τόσο το Gmail της Google και το Outlook.com της Microsoft είναι εναλλακτικές λύσεις.

Μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας από την ιστοσελίδα της Yahoo. Η Yahoo προειδοποιεί ότι ο λογαριασμός σας μπορεί να μην είναι ανακτήσιμος, αλλά πάντα θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό στο μέλλον. Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας Yahoo και κατευθυνθείτε προς τον τερματισμό του λογαριασμού σας. Ανοίξτε τον αγαπημένο σας browser (Firefox, Chrome, Safari, Internet Explorer, κτλ.), επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.yahoo.com και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με το Yahoo ID και το password σας.
Έπειτα επισκεφτείτε την σελίδα https://edit.yahoo.com/config/delete_user η οποία σας ενημερώνει για όλα τα σημαντικά θέματα σχετικά με την κατάργηση του λογαριασμού σας. Διαβάστε προσεκτικά αυτήν την σελίδα πριν προχωρήσετε στην κατάργηση του λογαριασμού σας. Στο τέλος της ίδιας σελίδας σας ζητάει να ξανά πληκτρολογήσετε το password σας και έπειτα να πατήσετε το κουμπί Terminate this account για να ολοκληρωθεί η κατάργηση. Ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί μέσα σε περίπου 90 ημέρες.
Αν θέλετε την παλιά διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, να την κρατήσετε έτσι ώστε κάποιος άλλος να μην μπορεί να το πάρει στο μέλλον, θα πρέπει να αφήσετε το λογαριασμό σας Yahoo ανοιχτό, και όχι να το διαγράψετε.

Αν θέλετε να ανακτήσετε το λογαριασμό σας Yahoo μέσα στις επόμενες 90 ημέρες προτού διαγραφεί, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα Helper και να υποβάλετε τα στοιχεία του λογαριασμού για να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Ανάλογα με το πόσο καιρό θα πάρει για να επανενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, μερικά από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, τις επαφές και άλλα δεδομένα του λογαριασμού μπορεί να έχουν ήδη διαγραφεί όταν ανακτήσετε την πρόσβαση στο λογαριασμό σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!