14/1/17

Πώς να διαγράψετε το λογαριασμό σας Firefox

To Mozilla Firefox χρησιμοποιεί ένα λογαριασμό Firefox για να συγχρονίσει τους κωδικούς, τους σελιδοδείκτες και άλλα δεδομένα περιήγησης σας μεταξύ των συσκευών σας (tablet, smartpohone, PC). Αν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και να αφαιρέσετε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα από τους διακομιστές του Firefox διαβάστε παρακάτω το πώς.




Αυτό θα διαγράψει όλα τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης του Firefox. Τυχόν δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox στον υπολογιστή σας, θα εξακολουθούν να υπάρχουν, όμως δεν θα συγχρονιστούν σε άλλες συσκευές σας.

Αν είστε ακόμα συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας μέσα από τον Firefox, κάντε κλικ στο κουμπί μενού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο όνομα του λογαριασμού σας στο κάτω μέρος του μενού του Firefox. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Διαχείριση Λογαριασμού» στη σελίδα των επιλογών συγχρονισμού. 

Κάντε κλικ στο κουμπί «Διαγραφή» στα δεξιά που λέει Διαγραφή λογαριασμού στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας Firefox και κάντε κλικ στο κουμπί «Διαγραφή λογαριασμού». Ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό Firefox Sync, μπορείτε.

Διαγραφή του λογαριασμού σας Firefox από άλλο πρόγραμμα περιήγησης

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Firefox Sync χωρίς τη χρήση του Firefox, μπορείτε να συνδεθείτε με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιήσατε για το λογαριασμό σας Firefox.

Μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί «Διαγραφή» στα δεξιά του Διαγραφή λογαριασμού.

Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας Firefox πάλι και κάντε κλικ στο κουμπί «Διαγραφή λογαριασμού». Ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!