12/1/17

Πώς να διαγράψετε το λογαριασμό σας Gmail

Μερικοί από εσάς δημιουργούν λογαριασμό στο Gmail αλλά στην πραγματικότητα δεν τον χρησιμοποιούν ποτέ. Όποιος και αν είναι ο λόγος, είναι πολύ εύκολο να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Gmail. Πρώτα από όλα θα πρέπει να κάνετε λήψη των μηνυμάτων σας και των άλλων δεδομένων σας. Μόλις διαγράψετε τον λογαριασμό σας, θα χαθεί το σύνολο των πληροφοριών που έχετε αποθηκευμένο στις υπηρεσίες της Google. 


Αν θέλετε να σώσετε τα e-mail σας, καθώς και διάφορα uploads που έχετε κάνει στο YouTube, και οτιδήποτε άλλο έχετε προσθέσει στα προϊόντα της Google όλα αυτά τα χρόνια, θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας πρώτα.

Ευτυχώς, η Google προσφέρει ένα εργαλείο για να γίνει αυτό που μπορείτε να κατεβάσετε, μαζικά, όλα τα δεδομένα σας από το Google, το ιστορικό του Gmail σας, τα μηνύματά σας και έπειτα μπορείτε να τα ανοίξετε σε ένα νέο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το Mozilla Thunderbird. Αυτό μπορείτε να το κάνετε από αυτήν την διεύθυνση https://takeout.google.com/settings/takeout

Η διαδικασία είναι απλή, αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές. Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν κάποια βελάκια δεξιά του παραθύρου όπου σας προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές. Έχετε δύο επιλογές σβήνοντας τον λογαριασμό σας. Η πρώτη επιλογή σας επιτρέπει να διαγράψετε συγκεκριμένες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Gmail. Χρησιμοποιήστε αυτό και μπορείτε να διαγράψετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, μαζί με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αλλά αφήστε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας Google να λειτουργεί. Η δεύτερη επιλογή διαγράφει τα πάντα στο λογαριασμό σας στο Google, όπως το YouTube και το Google Drive, καθώς και όλα τα έγγραφα που έχετε ανεβάσει στις εν λόγω υπηρεσίες.
Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Gmail, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα

Σύμφωνα με την Google, η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Gmail σημαίνει ότι:

η διεύθυνση Gmail σας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εσάς ή οποιονδήποτε άλλον στο μέλλον.

το e-mail σας θα διαγραφεί.

Ο Λογαριασμός σας Google, συμπεριλαμβανομένων των αγορών που πραγματοποιήθηκαν στο Google Play και το ιστορικό αναζήτησής σας, δεν θα διαγράφουν.

Συνδεθείτε στη σελίδα Προτιμήσεις λογαριασμού

Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή προϊόντων. Μπορεί να χρειαστεί να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας.

Δίπλα στο Gmail, κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή.

Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και, στη συνέχεια, επιλέξτε Κατάργηση Gmail

Αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση σας, έτσι ώστε να είστε απολύτως βέβαιοι ότι έχετε τα πάντα σε αντίγραφα ασφαλείας πριν να κάνετε κλικ στο πλαίσιο και κάντε κλικ στο «Διαγραφή λογαριασμού».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!