7/1/17

Πώς να δείτε ποιες συσκευές έχουν συνδεθεί στο λογαριασμό σας στο Google

Όταν έχετε ξεχάσει να αποσυνδεθείτε από το Gmail σας στον υπολογιστή του φίλου σας ή από οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή εκτός του προσωπικού σας η Google καθιστά εύκολο να δείτε όλες τις συσκευές από τις οποίες έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας Google. Μπορείτε να δείτε μια λίστα με τις διευθύνσεις IP που έχουν πρόσβαση, και μια λίστα με τις συσκευές που έχουν χρησιμοποιήσει ενεργά το λογαριασμό σας τις τελευταίες 28 ημέρες.

Η Google εμφανίζει μόνο συσκευές που είχαν πρόσβαση πρόσφατα το λογαριασμό σας, και προσοχή δεν εμφανίζει τις συσκευές που έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό σας μέσω συνδεδεμένων εφαρμογών. Αυτή η σελίδα είναι διαθέσιμη όταν συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, στο μενού Ασφάλεια στην σελίδα ρυθμίσεων του λογαριασμού Google.
Θα δείτε μια λίστα των πρόσφατα χρησιμοποιημένων συσκευών μαζί με τις θέσεις που σχετίζονται με την IP τους, τις διευθύνσεις τους, και πότε ήταν ενεργές χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας. Κάντε κλικ σε μία από τις συσκευές και θα δείτε περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος της συσκευής, τον browser που χρησιμοποιήθηκε, και την κατά προσέγγιση θέση από την οποία η συσκευή χρησιμοποιήθηκε.
Αν δείτε κάποια συσκευή που δεν αναγνωρίζετε, κάντε κλικ στο κουμπί «Ασφαλίστε τον λογαριασμός σας» στο πάνω μέρος της σελίδας. Το Gmail της Google έχει ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό, τη δραστηριότητα του λογαριασμού. Σας δείχνει ποιες διευθύνσεις IP είχαν πρόσβαση πρόσφατα στο Gmail inbox σας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία, στο κάτω μέρος και πιο συγκεκριμένα στο τέλος των emails στην δεξιά κάτω γωνία κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Λεπτομέρειες» (Details).
Αυτή η σελίδα θα σας δώσει πληροφορίες για τον λογαριασμό σας δηλαδή από ποιες τοποθεσίες ταυτόχρονα έχετε συνδεθεί. Θα δείτε το είδος της συσκευής που είχε πρόσβαση, τη διεύθυνση IP, και το πότε συνέβη η πρόσβαση. Αν δείτε έναν σύνδεσμο «Εμφάνιση λεπτομερειών» (δεν εμφανίζεται πάντα), μπορείτε να κάνετε κλικ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή και την εφαρμογή που είχε πρόσβαση στο λογαριασμό.

Στην πραγματικότητα, η Google θα σας προειδοποιήσει για ύποπτες συσκευές που αναζητούν πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Η επιλογή «Εμφάνιση ειδοποίησης για ασυνήθιστη δραστηριότητα» εμφανίζεται από την Google για να σας δείξει μια ειδοποίηση αν κάτι δεν πάει καλά. Καλό θα ήταν λοιπόν να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης σας όταν εμφανίζεται αυτό το μήνυμα, αλλά και να προβαίνετε σε τακτά χρονικά διαστήματα σε αλλαγή του κωδικού σας ασχέτως αν εμφανίζεται ή όχι αυτό το μήνυμα.

1 σχόλια:

  1. Πάντα συνδέομαι από την ίδια συσκευή καλωδιακής σύνδεσης και λαμβάνω ειδοποιήσεις του τύπου - Παρατηρήσαμε μια ασυνήθιστη σύνδεση από συσκευή ή τοποθεσία που δεν χρησιμοποιείτε συνήθως. Ελέγξτε την. Όταν κάνω έλεγχο λέει ότι συνδέθηκα από άλλη πόλη και περιοχή, και άλλες φορές μου γράφει από άλλη πόλη. Βγαίνοντας πάντα από το facebook κάνω αποσύνδεση της συσκευής κανονικά.Και απαντώ εγώ ήμουν εξακολουθούν να υπάρχουν αυτές οι ειδοποιήσεις. Εγώ θα ήθελα να σβήσω αυτές τις ενοχλητικές ειδοποιήσεις του facebook.Δεν θέλω να απομνημονεύσω το πρόγραμμα περιήγησης. Παρακαλώ πολύ να γράφεται άρθρα εντελώς απλά για να τα καταλαβαίνουμε εμείς που δεν γνωρίζουμε τόσα πολλά. Υπάρχει κάποιο link που να μας βοηθάει? . Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!