19/12/16

Πώς να αλλάξετε την κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το λογαριασμό σας στη Microsoft

Η κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού σας στη Microsoft είναι αυτή που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στα Windows και σε άλλες υπηρεσίες της Microsoft. Αν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική διεύθυνση από εκείνη που έχετε εγγραφεί ακόμη και μια διεύθυνση που δεν είναι της Microsoft όπως gmail, yahoo κ.α είναι πολύ εύκολο να το κάνετε.


Εάν χρησιμοποιείτε έναν λογαριασμό Microsoft για να συνδεθείτε στα Windows όπως το Outlook.com, αλλά προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνσή σας Gmail, θα σας δείξω πώς να το κάνετε και φυσικά μπορείτε πάντα να επανέλθετε στον παλιό σας λογαριασμό αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι. Για να ξεκινήσετε αυτή την αλλαγή συνδεθείτε χρησιμοποιώντας την αρχική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ήδη δημιουργήσει.

Στην κύρια σελίδα του λογαριασμού σας, κάντε κλικ στον σύνδεσμο «πληροφορίες» στη μπάρα πλοήγησης στο πάνω μέρος. Σε αυτή τη σελίδα, κάντε κλικ στον σύνδεσμο «Διαχείριση σύνδεσης στην Microsoft». Η επόμενη σελίδα εμφανίζει τις διευθύνσεις email που έχετε δημιουργήσει κάντε «Προσθήκη διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου» για να δημιουργήσετε ένα νέο email εισόδου.

Η σελίδα «Προσθήκη διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου» σας δίνει δύο επιλογές. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην υπηρεσία outlook.com ή μπορείτε να προσθέσετε ένα υπάρχον email. Επιλέξτε την επιλογή που θέλετε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί «Προσθήκη».

Ο νέος λογαριασμός σας θα πρέπει να εμφανιστεί τώρα στη λίστα. Αν έχετε προσθέσει μια υπάρχουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα λάβετε επίσης ένα μήνυμα που σας ενημερώνει ότι ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επαλήθευσης εστάλη σε αυτή τη διεύθυνση. Πηγαίνετε βρείτε και επαληθεύστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού σας Microsoft πριν συνεχίσετε.

Επίσης, αν θέλετε να αφαιρέσετε μια διεύθυνση που είναι ήδη η κύρια, θα πρέπει να κάνετε μια άλλη κύρια διεύθυνση πριν το κάνετε αυτό. Μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για την αλλαγή της αρχικής διεύθυνσης email. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!