6/2/19

Πώς να αλλάξετε μια εικόνα σε ασπρόμαυρη στο Microsoft Word

Το Microsoft Word διαθέτει πολλές απλές επιλογές προσαρμογής χρώματος, έτσι ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε γρήγορα και εύκολα τις εικόνες στο έγγραφό σας του Word. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα καλλιτεχνικό αριστούργημα είτε απλά να έχετε το έγγραφό σας σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του εκτυπωτή σας, μπορείτε να αλλάξετε τις εικόνες σας σε ασπρόμαυρη μορφή στο Word.


Πώς να αλλάξετε μια εικόνα σε Ασπρόμαυρη στο Word

Η αλλαγή της εικόνας σας σε ασπρόμαυρη μορφή στο Microsoft Word είναι εύκολη! Η ρύθμιση χρώματος επηρεάζει μόνο την εικόνα που έχει εισαχθεί στο έγγραφό σας (και είναι αντιστρέψιμη σε αυτό) και δεν έχει καμία επίδραση στο πρωτότυπο αρχείο.
Πρώτα, κάντε κλικ για να επιλέξετε την εικόνα στο έγγραφό σας. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα ΜορφοποίησηΚάντε κλικ στο κουμπί ΧρώμαΣτο αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται, κάντε κλικ στην επιλογή Κορεσμός 0% στην ομάδα Κορεσμός χρωμάτωνΗ εικόνα σας είναι τώρα ασπρόμαυρη.
Και μην ανησυχείτε. Το Word εξακολουθεί να έχει την αρχική εικόνα με όλα τα χρώματα ενσωματωμένα, ώστε να μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τα πρωτότυπα χρώματα (ή ακόμα και να τα αλλάξετε σε κάτι άλλο). Για να αλλάξετε τώρα την ασπρόμαυρη εικόνα σας στην αρχική της κατάσταση, απλώς πατήστε την καρτέλα Μορφοποίηση ξανά και αυτή τη φορά, κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά εικόναςΚαι ακριβώς έτσι, η εικόνα σας επιστρέφει στο αρχικό χρώμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!