15/12/15

Πώς να κλείσετε τα Windows 7 παρακάμπτοντας την εγκατάσταση ενημερώσεων

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα κυκλοφορούν ενημερώσεις για τα Windows 7, μέσω του Windows Update, οι οποίες φροντίζουν να διορθώσουν κενά ασφαλείας του λειτουργικού, να εγκαταστήσουν νέες εκδόσεις οδηγών και εφαρμογών, κλπ. Τις περισσότερες φορές η διαδικασία εγκατάστασης των ενημερώσεων δεν απαιτεί κάποια ενέργεια από τον εκάστοτε χρήστη και ολοκληρώνεται αυτόματα,

ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις, όπως κατά την εγκατάσταση κρίσιμων ενημερώσεων του λειτουργικού, που κρίνεται αναγκαία η επανεκκίνηση των Windows ώστε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Σε αυτές τις περιπτώσεις αν επιχειρήσετε να τερματίσετε τη λειτουργία του υπολογιστή, ακόμα και αν διακόψατε την εγκατάσταση των ενημερώσεων, θα παρατηρήσετε ένα εικονίδιο δίπλα από την αντίστοιχη επιλογή που σας ενημερώνει ότι θα προηγηθεί η εγκατάσταση πριν τον τερματισμό λειτουργίας.



Αν, παρ’ όλα αυτά, επιθυμείτε να παρακάμψετε την εγκατάσταση των ενημερώσεων τη δεδομένη χρονική στιγμή για να κλείσετε τον υπολογιστή σας, μπορείτε να το πετύχετε με δύο αρκετά εύκολους τρόπους.

Αποσυνδεθείτε, αρχικά, από το λογαριασμό σας πατώντας στην επιλογή Αποσύνδεση (Log off) του μενού Έναρξη και έπειτα στην οθόνη εισόδου επιλέξτε Τερματισμός λειτουργίας (Shut down).

Ένας δεύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε το συνδυασμό των πλήκτρων Alt + F4 από την Επιφάνεια Εργασίας για να ανοίξετε το μενού επιλογών των Windows 7. Εδώ, επιλέξτε Τερματισμός λειτουργίας (Shut down) και πατήστε ΟΚ για να κλείσετε τον υπολογιστή σας αμέσως παρακάμπτοντας την εγκατάσταση των διαθέσιμων ενημερώσεων.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!