10/12/15

Πώς να δημιουργήσετε Φωτογραφικά Κολάζ για το Instagram, για το Android και το iPhone

Λένε «Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις». Τα μέσα κοινωνικής ενημέρωσης κατέστησαν δυνατό να μοιραστούμε τις πιο αγαπημένες στιγμές και αναμνήσεις μας με τους κοντινούς φίλους μας και τους αγαπημένους μας. Αυτό είναι το Instagram, ένα κοινωνικό δίκτυο για να μοιράζεστε εικόνες.




Ωστόσο, η σύγχρονη τεχνολογία αισθάνθηκε την ανάγκη να βελτιώσει περαιτέρω τις ανάγκες των χρηστών, με την προσθήκη ενός κολάζ. Ένα κολάζ είναι ένας συνδυασμός πολλών φωτογραφιών που τοποθετούνται σε διάφορες διατάξεις με βάση τις προτιμήσεις του δημιουργού του κολάζ. Αν και στο Instagram δεν υπάρχουν πολλές εφαρμογές που να το πετυχαίνουν αυτό, υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που έχουν έρθει τόσο για το iOS και το Android που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μερικά υπέροχα κολάζ από ένα σύνολο εικόνων. 

Πρόσφατα το Instagram εισήγαγε ένα νέο app το Layout for Instagram που επιτρέπει την κοινή χρήση κολάζ απευθείας στο λογαριασμό σας στο Facebook χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το Instagram ως μεσάζων. 

Πώς να δημιουργήσετε εντυπωσιακά κολάζ

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε τις εικόνες που θέλετε να περιληφθούν στο κολάζ σας. 

Μετά την επιλογή, οι φωτογραφίες εμφανίζονται αυτόματα σε διάφορες διατάξεις στο επάνω μέρος της εφαρμογής. Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται περιττό, τέτοια βοήθεια μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη για όσους από εμάς θέλουμε να φτιάξουμε μια σωστή εμφάνιση των φωτογραφιών μας.

Το επόμενο βήμα είναι να επεξεργαστείτε το μέγεθος και την τοποθέτηση των φωτογραφιών σας. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης mirroring εικόνες ή ακόμα και αναποδογυρισμένες εικόνες.

Αφού έχετε τοποθετήσει τις επιλεγμένες φωτογραφίες στον πίνακα της επιλογής σας, μπορείτε να προχωρήσετε και να αποθηκεύσετε την εικόνα σας. Την εικόνα μπορείτε στη συνέχεια να την μοιραστείτε στο Instagram ή στο Facebook.

Tο Layout App έχει το πλεονέκτημα να μοιραστείτε το κολάζ σας άμεσα στο Facebook, ακόμη και αν δεν έχετε ένα λογαριασμό Instagram. Επίσης ένα ακόμη πλεονέκτημα του, είναι ότι τα περισσότερα από τα προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών γενικά δημιουργούν ένα λευκό περίγραμμα, ενώ το συγκεκριμένο app αποφεύγει τέτοιου είδους ενέργειες. 

Η λειτουργία του Layout for Instagram ξεκίνησε τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, αλλά ήταν διαθέσιμη μόνο για iOS. Χάρη στη δημοτικότητα του Instagram, το πρόγραμμα προσφέρεται πλέον και για το Android, καθώς και για τηλέφωνα που υποστηρίζουν Windows.

Στα μειονεκτήματα του είναι το γεγονός ότι δεν υποστηρίζει προσθήκη υποτίτλων,  ούτε μπορείτε να ρυθμίσετε την εικόνα με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός από το mirroring.

InstaFrame Instagram Collage App

Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android και έχει πολλά emoji και αρκετές διασκεδαστικές γραμματοσειρές. 
Photo Grid Photo Collage App

Αυτό είναι ένα άλλο δημοφιλές app με εκατομμύρια χρήστες στο iOS. Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει την επεξεργασία βίντεο.

Χιλιάδες υπάρχοντα σχέδια και αυτοκόλλητα υπάρχουν σε αυτή την εφαρμογή, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να πούμε ότι είναι λίγο δύσκολη στην χρήση και υπάρχουν αρκετές διαφημίσεις που ξεπροβάλλουν συχνά πυκνά.
Diptic Photo Collage App

Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για $ 0.99 και για το iOS και για το Android. Αυτή η εφαρμογή έχει πολλά χαρακτηριστικά που κάνουν τη δημιουργία κολάζ πολύ εύκολη και διασκεδαστική. Το μόνο αρνητικό εδώ είναι ότι δεν είναι δωρεάν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!