1/11/15

Πώς μπορώ να διαχειριστώ ή να διαγράψω πληροφορίες που με αφορούν;

Μπορείτε να διαχειριστείτε το περιεχόμενο και τις πληροφορίες που κοινοποιείτε μέσω του Facebook χρησιμοποιώντας το εργαλείο Αρχείο δραστηριοτήτων. Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε πληροφορίες που σχετίζονται με το λογαριασμό σας στο Facebook μέσω του εργαλείου (Κατεβάστε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας)

Τα δεδομένα αποθηκεύονται για όσο διάστημα απαιτείται προκειμένου να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες, τόσο σε εσάς όσο και στους υπόλοιπους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων όσων περιγράφονται πιο πάνω. Οι πληροφορίες που σχετίζονται με το λογαριασμό σας θα παραμείνουν αποθηκευμένες μέχρι να διαγραφεί ο λογαριασμός, εκτός αν δεν χρειαζόμαστε πλέον τα εν λόγω δεδομένα για την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών. 

Μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας οποιαδήποτε στιγμή. Όταν διαγράφετε το λογαριασμό σας, διαγράφουμε και όλες τις δημοσιεύσεις σας, όπως φωτογραφίες και ενημερώσεις κατάστασης. Αν θέλετε να σταματήσετε προσωρινά να χρησιμοποιείτε το Facebook, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας αντί να τον διαγράψετε. 
Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που έχουν κοινοποιήσει οι υπόλοιποι χρήστες για εσάς δεν αποτελούν μέρος του λογαριασμού σας και δεν θα διαγραφούν όταν διαγράψετε το λογαριασμό σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!