29/10/15

Πώς να απεγκαταστήσετε και να μπλοκάρετε τις ενημερώσεις στα Windows 10

Ακριβώς επειδή η Microsoft αφαίρεσε τον έλεγχο για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Windows Update στα Windows 10 δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να σταματήσετε τις ενημερώσεις, ακόμα και να τις μπλοκάρετε, παρακάτω θα σας δείξω πώς μπορεί να γίνει αυτό.





Δεδομένου ότι η Microsoft κατεβάζει αυτόματα και εγκαθιστά τις ενημερώσεις των Windows 10, αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα για ορισμένους υπολογιστές. Ας δούμε πώς να απεγκαταστήσετε και να μπλοκάρετε τις ενημερώσεις στα Windows 10, για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του υπολογιστή σας.

Απεγκατάσταση και μπλοκάρισμα των ενημερώσεων στα Windows 10

Θα ξεκινήσουμε από το άνοιγμα του Windows Update είτε με την αναζήτηση μέσω Cortana ή με το άνοιγμα των ρυθμίσεων της εφαρμογής.

Από εκεί, θα κάντε κλικ στο Επιλογές για προχωρημένους.

Κάντε κλικ στο Προβολή ιστορικού ενημερώσεων σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε από τη λήψη της αντιμετώπισης προβλημάτων των Windows 10 Update από τη Microsoft εδώ.

Μετά τη λήψη, τρέξτε την εφαρμογή και κάντε κλικ στο "Next".

Το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων θα σαρώσει τον υπολογιστή σας και θα εντοπίσει τις κρυφές ενημερώσεις που έχετε ήδη κάνει. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο απόκρυψη ενημερώσεων.

Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα σε κάθε ενημέρωση, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Next" για να κρύψετε και να αποτρέψετε τα Windows 10 από την αυτόματη εγκατάσταση στο μέλλον.

Απεγκατάσταση των ενημερώσεων για προγράμματα οδήγησης στα Windows 10

Τα Windows 10 χρησιμοποιούν το Windows Update σε πολλές περιπτώσεις για να ενημερώσουν τους οδηγούς διάφορων συσκευών. Αυτό είναι μια ευλογία και κατάρα. Είναι μια ευλογία, επειδή η Microsoft θα είναι σε θέση να ωθήσει τους κατασκευαστές να διανείμουν ενημερωμένες εκδόσεις προγραμμάτων οδήγησης που είναι συμβατές με τα Windows 10 πιο γρήγορα, αλλά αφού αυτά εγκαθίσταται αυτόματα, μπορεί να δημιουργήσουν διάφορα προβλήματα στον υπολογιστή σας. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων του Windows Update και να απενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις των προγραμμάτων οδήγησης, καθώς και την ενημέρωση των Windows για να μην έχετε μελλοντικά προβλήματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!