29/11/15

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα (Setup Couldn’t Start Properly) κατά την εγκατάσταση των Windows 10

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη των Windows 10 είναι ότι κατά την εγκατάσταση των Windows 10 οι χρήστες βλέπουν το παρακάτω μήνυμα (Setup Couldn’t Start Properly). Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους αυτό το λάθος θα μπορούσε να συμβαίνει. Αυτό είναι απογοητευτικό για όλους τους χρήστες σε όλους τους τομείς και η Microsoft δεν έχει βρει ακόμη την λύση.


Ας δούμε πώς μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα (Setup Couldn’t Start Properly) όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε τα Windows 10.

Τυπικά, το σφάλμα παρουσιάζεται επειδή τα αρχεία μιας προηγούμενης έκδοσης των windows σας ή η μερική λήψη των Windows 10 βρίσκονται κάπου στο σύστημά σας. Για άλλους, αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται όταν κάνετε λήψη λάθος έκδοση των Windows 10 (32-bit αντί 64-bit.) Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται επειδή το ίδιο το πρόγραμμα εγκατάστασης δεν κάνει σωστή λήψη. Πιθανότατα δεν γνωρίζουν καν την πραγματική αιτία πίσω από αυτό ούτε η ίδια η Microsoft.

Ο πρώτος τρόπος για να προσπαθήσουμε και να διορθώσετε αυτό το σφάλμα είναι να βγείτε από το πρόγραμμα εγκατάστασης, κλείστε όλα τα προγράμματα και τις εφαρμογές, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Έχετε περίπου δέκα τοις εκατό πιθανότητες γι 'αυτό ώστε να μην εμφανιστεί το μήνυμα και να εγκαταστήσετε τα Windows 10 σωστά.

Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, και πιθανότατα δεν θα λειτουργήσει, θα χρειαστεί να κάνουμε τις παρακάτω ενέργειες.

διαγράψτε το πρόγραμμα εγκατάστασης και αδειάστε τον κάδο ανακύκλωσης σας.

Στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

Αφού γίνει η επανεκκίνηση, ανοίξτε τον explorer σας και πηγαίνετε στο εργαλεία - προβολή - εμφάνιση κρυφών αρχείων, φακέλων και μονάδων δίσκου.

Συγκεκριμένα, ψάχνετε για τους ακόλουθους φακέλους:

$ Windows. ~ BT
$ Windows. ~ WS

Διαγράφεται τους δύο αυτούς φακέλους. Δεν υπάρχει τίποτα σε αυτούς τους δύο φακέλους που να χρειάζεστε, και δεν θα προκαλέσει προβλήματα στο σύστημά σας με το να διαγραφούν.

Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας πάλι.

Μετά την επανεκκίνηση, κάντε ξανά λήψη των Windows 10 για να αρχίσει η διαδικασία εγκατάστασης.

Προειδοποίηση: Ορισμένοι χρήστες έχουν δει το σφάλμα και πάλι μετά από τα παραπάνω βήματα. Επαναλάβετε ξανά τα βήματα και δείτε αν δουλεύει. 

Συμπέρασμα

Αν τα παραπάνω βήματα δεν σας βοηθήσουν, εμείς προτείνουμε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη της Microsoft για πρόσθετη βοήθεια ειδικά για το σύστημα του υπολογιστή σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
x

Νέα Τεχνολογία

Windows

Ms Office

Social Media

How to

Κατευθείαν στο email σας!

Όλα τα τελευταία άρθρα κατευθείαν στο email σας. Για να είστε πρώτοι απλά γραφτείτε με το email σας, χωρίς κόπο και σας υπόσχομαι ότι θα σεβαστούμε την ιδιωτικότητα σας!